Jasmin Hamid törmäsi pikkulapsiarjessaan tuttuun ilmiöön: "Tämän täydellisyyden sorkkiminen on ollut aika suuri kynnys"

4:55
Entinen Salkkarit-tähti Jasmin Hamid tunnetaan nykyisin sijoittajana - näin hän tienasi yli 100 000 euroa.

Jasmin Hamid on kahden alle kouluikäisen lapsen äiti.

Sijoitusbloggaajana ja näyttelijänä tunnettu Jasmin Hamid tuli toistamiseen äidiksi syksyllä 2020. Nyt perheessä harjoitellaan kuopuksen kohdalla muun muassa tutista luopumista, mutta prosessi ei ole ollut helppo.

– Jätettiin nuoremmalta tutti pois. En voi suositella. Mielestäni lapsi voi ihan hyvin käyttää tuttia vaikka ylppäreihin saakka - kunhan vanhempien elämä olisi leppoisaa ja mukavaa, Hamid kirjoittaa Instagramissa.

Hamidin mukaan tutista luopuminen oli esikoisenkin kohdalla haasteellista, jonka vuoksi perheessä on viivytelty kuopuksen kohdalla.

– Nuorempi on aina mennyt mielellään sänkyyn ja nukahtanut itsenäisesti. Tämän täydellisyyden sorkkimiseen on ollut aika suuri kynnys, hän myöntää.

Lue myös: 

Hamid paljasti suunnitelleensa jo pitkään, että tutin voisi jättää Korkeasaareen tiikerinpoikasille. Tutin sijalle olisi voitu ostaa esimerkiksi pehmolelu matkaan.

– Mutta eipä tuo itsestään näyttänyt tapahtuvat. Lauantaina kaivoin jostain kehoni syvyyksistä pienen pätkän selkärankaa ja päätin että tutin syömiset on nyt tässä perheessä tässä.

– Aika monta öistä tuntia ollaan saatu lohdutella, mutta nyt on jo viisi yötä takana ja voiton puolella ollaan, hän päättää.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja