Jasmi Joensuun MM-sprintti päättyi jättipettymykseen – "Maitojunalla kotiin"

Jasmi Joensuun MM-sprintti vesittyi kaatumiseen – ”Joku tuli takaa suksille” 1:31
Jasmi Joensuu joutui pettymään MM-sprintissä.

Jasmi Joensuun MM-sprintti päättyi valtavaan pettymykseen, kun hän kaatui omassa alkuerässään.

Joensuu oli omassa erässään vahvasti kolmantena, kunnes hän kaatui rähmälleen keskellä vauhdikasta nousua. Vaikka suomalainen pääsikin hangesta nopeasti takaisin jaloilleen, ehti etumatka kärkeen kasvaa liian suureksi.

Joensuu tuli maaliin eränsä neljäntenä, mutta aika ei riittänyt millään aikavertailuun. Median eteen asteli silminnähden pettynyt Joensuu.

– Tunsin ainakin, että joku tuli takaa suksille. Katsoin nauhalta, että se oli numero 30 (Weronika Kaleta). Toki minulla lipsahti suksi, mutta en nyt tiedä, oliko se kenen vika. En pystynyt pystyssä, Joensuu summasi kaatumistaan.

Sprintin aika-ajossa kymmenenneksi sijoittunut Joensuu janosi sprinttimatkalta menestystä ja tunne MM-ladulla oli hyvä ennen kaatumista. Joensuu ei kuitenkaan halunnut lähteä jossittelemaan.

– Ei se kaatuminen varmaan tällä tasolla ole missään hyvä. Kaikki oli täysin hallinnassa ja oli selkeästi kulkupäivä ja tuntui hyvältä. En missään nimessä halua selitellä. Ei sillä ole mitään väliä, vaikka tuntuisikin hyvältä, jos ei pysy pystyssä, niin yleensä tulos on tämä. Maitojunalla kotiin, Joensuu harmittelee.

Lue myös:

    Uusimmat