Järkyttävä roskakaaos odotti Tervasaaren kävijöitä Helsingissä viikonloppuna: "Kuumina kesäpäivinä ehkä aivotkin sulavat"

Tällainen roskakaaos peittää Tervasaarta juhlijoiden jäljiltä – lasinsirut ja törky harmittavat paikallisia:"Kuumina kesäpäivinä ehkä aivotkin sulaa" 3:29
Katso videolta, miten järkyttävässä kunnossa Tervasaari oli viikonlopun juhlinnan jäljiltä.

Helsingin Pohjoisrannan edustalla sijaitsevan Tervasaaren kävijät järkyttyivät, kun näkivät roskien ja lasinsirujen määrän viikonloppuna.

Pienet lapset pyöräilevät roskakasojen keskeltä ja koiranulkoiluttajat väistelevät lasinsirpaleita.

Tölkkejä, muovimukeja, tupakantumppeja ja lasinsirpaleita kasoittain, ympäri puistoa. Se on näkymä Tervasaaressa sunnuntaina aamupäivällä, vaikka puistoa on jo ehditty hieman siistiä.

Paikalliset puistonkävijät kertovat MTV Uutisille, että viime aikoina juhlinta Tervasaaressa on selkeästi lisääntynyt. Juhlinnan jäljet kuitenkin harmittavat muita puiston kävijöitä. Tervasaaressa on viheralueen ja amfiteatterin lisäksi koirapuisto, lasten leikkipaikka ja pieni uimaranta.

Kruunuhakalainen Raili Pirinen epäilee, että korona-aikana ihmiset ovat etsineet uusia ulkopaikkoja ajanviettoon.

– Kyllä tänne saa tulla juhlimaan, mutta sitten pitäisi myös siivota jälkensä.

Erityisesti koiranomistajana häntä harmittavat lasinsirut, joita täynnä puisto on tälläkin hetkellä.

Lauantaina Tervasaari oli tätäkin roskaisempi – kaaos, kuten Pirinen kuvailee. Katso artikkelin alussa olevalta videolta, millaisessa kunnossa puisto lauantaina ja sunnuntaina oli, ja mitä paikalliset tilanteesta ajattelevat.

Lue myös:

    Uusimmat