Järkyttävä kuvankäsittelymoka: Mallin vyötärö näyttää kapeammalta kuin pää

Muotisuunnittelija Vera Wangin muotitalon tuoreen mainoskampanjan kuvanmuokkaus on aiheuttanut närää.

Vera Wangin uuden mainoskampanjan kuvanmuokkaus on aiheuttanut keskustelua.

Vera Wangin uuden malliston kampanjaa varten otettu kuva hoikasta mallista on joutunut kuvankäsittelyn rajuihin kouriin. Huippusuunnittelijan luomus yllään kuvatun mallin vyötäröä on kavennettu huomattavasti. Käsittelyn lopputuloksena on syntynyt kuva, jossa mallin vyötärö näyttää tämän päätäkin kapeammalta.

Liian hoikkien mallien käyttäminen näytöslavoilla ja mainoksissa on puhuttanut jo tovin. Jokunen muotimaailman kärkinimi onkin jo päättänyt kieltäytyä käyttämästä erityisen laihoja malleja. Dita von Teese kuuluu näiden edelläkävien joukkoon ja , kun hänen suunnittelemiaan alusvaatteita on esitelty. Myös mallien vartaloiden muokkaaminen entistä laihemmaksi kulkenee tämän terveellisiä mittoja korostavan ajattelun kanssa käsi kädessä.

Ei ainakaan vaikuta siltä, että Vera Wangilla oltaisiin valmiita kääntämään kurssia erityisen hoikkien mallien käytössä. Jää nähtäväksi muuttaako kuvanmuokkauksesta noussut kohu muotitalon linjaa, vai jatketaako hoikkuuden ihannointia talossa entiseen malliin.


Lue lisää aiheesta:


MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja