Jari Sillanpään esiintyminen Iskelmäristeilyllä on peruttu – ei sovi laivayhtiön arvoihin

Mitä kuuluu Jari Sillanpää? 9:32
Jari Sillanpää kertoo, mitä hänelle kuuluu nyt.

Iskelmäartisti Jari Sillanpään keikkoja on viime aikoina peruttu tiuhaan tahtiin. 

Iskelmätähti Jari Sillanpää ilmoitti Instagramissa 3. marraskuuta, että hänen esiintymisensä Iskelmäristeilyllä 11. marraskuuta on peruttu. 

– Olemme tänään ikäväksemme saaneet tiedon, että esiintymiseni perutaan viikon päästä olevalla risteilyllä. Risteilyn osaltani peruu yksipuoleisesti Tallink Silja. Iskelmäristeilyn tapahtumajärjestäjä ja matkatoimisto eivät ole päätöksen takana. Syvimmät pahoittelut puolestani matkan ostaneille. Nähdään joulukonserteissa, Sillanpää kirjoitti. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Iskelmäristeilyn verkkosivuilla kerrotaan, että Sillanpään esiintyminen on peruttu, koska hänen esiintymisensä ei sovi Tallink Siljan arvoihin. Sillanpään tilalla nähdään artisti Janna

Sillanpäältä on aiemmin peruttu esiintymiset Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan hyväntekeväisyyskonsertissa 10. lokakuuta ja Hämeenlinnan Verkatehtaalla 21. marraskuuta sekä joulukonsertit Lappeenranta-salissa 3. joulukuuta ja Turun konserttitalossa 15. joulukuuta.

Sillanpään elämää ja uraa kertaava neliosainen dokumentti Siltsu alkoi 14. syyskuuta MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Dokumentti käsittelee muiden muassa Sillanpään saamia rikostuomioita rattijuopumuksesta, huumausainerikoksista ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Lue myös:

    Uusimmat