Jälleen yksi Jari Sillanpään keikoista peruttiin – tällä kertaa joulukonsertti Turussa

Jari Sillanpää pyysi suorassa lähetyksessä ensimmäistä kertaa tekojaan anteeksi 1:26
Näin Jari Sillanpää pyysi anteeksi suorassa lähetyksessä.

Jälleen yksi Jari Sillanpään keikka peruttiin.

Turun kaupunki peruu Jari Sillanpään joulukonsertin Turun konserttitalossa 15. joulukuuta. Joulukonsertin järjestäjänä on Sillanpään yritys, joka on vuokrannut Turun konserttitalon. Konsertin perumisen syynä on ristiriita kaupungin arvopohjan ja eettisten ohjeiden kanssa.

Turun kaupungin johto on käynyt keskustelua konsertista ja päättänyt, ettei tilaa vuokrata Sillanpään yritykselle, eikä konserttia voi näin ollen kaupungin tiloissa järjestää.  

– Turun kaupunki edellyttää, että myös sopimuskumppanit edustavat arvopohjaamme. Turku on Unicefin lapsiystävällinen kunta, eikä Sillanpää ole rikostuomioiden vuoksi sopiva kaupungin sopimuskumppaniksi, kansliapäällikkö Tuomas Heikkinen sanoo tiedotteessa.

Liput ovat olleet myynnissä reilun kuukauden ja niitä on myyty noin kolmasosa kapasiteetista. Liput voi palauttaa tammikuun loppuun mennessä.

Sillanpään elämää ja uraa kertaava neliosainen dokumentti Siltsu alkoi 14. syyskuuta MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Dokumentti käsittelee muun muassa Sillanpään saamia rikostuomioita rattijuopumuksesta, huumausainerikoksista ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.
 

Lue myös:

    Uusimmat