Jari Sillanpää kommentoi peruttuja keikkojaan MTV:lle: "Mahtava flow päällä"

Jari Sillanpää pyysi suorassa lähetyksessä ensimmäistä kertaa tekojaan anteeksi 1:26
Jari Sillanpäästä tehtiin Sillanpää-dokumenttisarja, joka kokoaa yhteen artistin elämän ja uran käänteet

Jari Sillanpään joulukiertueelta on peruttu kolme konserttia.

Laulaja Jari Sillanpäältä on hiljattain peruttu joulukiertueen konsertteja. Viimeisempänä Lappeenranta ilmoitti konsertin peruuntumisesta. Aiemmin laulajalta peruttiin Hämeenlinnan Verkatehtaan konsertti, Turun Konserttitalon konsertti, sekä esiintyminen syöpäsäätiön juhlatoimikunnan hyväntekeväisyyskonsertissa Helsingin Johanneksen kirkossa.

MTV Uutiset tavoitti sähköpostitse Sillanpään kommentoimaan viimeaikaisia peruuntumisia.

Hän kertoo viestissään, että asiat ovat selvityksessä koskien konserttien peruuntumisia, eikä voi vielä kommentoida asiaa enempää. Hän kuitenkin kirjoittaa, että korvaavista konserttipaikoista neuvotellaan.

– Meillä on kuitenkin mahtava flow päällä koko jengillä ja yritetään löytää korvaavia tiloja, joissa voidaan pitää konsertti, Sillanpää kirjoittaa.

Hän kertoo ihmettelevänsä peruutuksia ja toteaa, ettei tilanne ole muuttunut konserttien osalta mihinkään viime syksystä. Hänen mukaansa MTV:llä esitetty dokumenttisarja aiheutti keskustelua.

– Dokumenttisarja herätti vain huutelijat uudelleen asialle, laulaja sanoo.

– Konsertit Turussa, Lappeenrannassa ja Hämeenlinnassa olivat melkein loppuunmyytyjä, joten lipun ostaneiden puolesta minua harmittaa suunnattomasti Sillanpää sanoo ja lisää, että lippuja on myyty kaikkiin tuleviin konsertteihin hyvin.

Artisti on surullinen myös tiiminsä puolesta, sillä konserttien peruuntuminen vaikuttaa monen perheen elantoon. Kaikesta huolimatta Sillanpää kertoo odottavansa sovittuja konsertteja innolla.

– Onneksi voin luottaa tiimiini ja meillä on yhdessä hyvä tekemisen meininki.

Sillanpään elämää ja uraa kertaava neliosainen dokumentti Siltsu alkoi 14. syyskuuta MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa. Dokumentti käsittelee muiden muassa Sillanpään saamia rikostuomioita rattijuopumuksesta, huumausainerikoksista ja sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuvan levittämisestä.

Lue myös:

    Uusimmat