Jari-Matti Latvalalle seuraava takaisku – luvattu näyttöpaikka menee taas sivu suun

13:38
Jari-Matti Latvala kertoi vaikeasta kaudestaan Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa tammikuussa.

Portugalin ralli ja Italiassa ajettava Sardinian MM-ralli liittyivät tiistaina urheilutapahtumiin, jotka kärsivät pahenevasta koronapandemiasta. Jari-Matti Latvala ei pääse vieläkään tositoimiin Toyotalla yksityistiimin kuljettajana.

Portugalin ralli oli määrä järjestää MM-sarjan viidentenä kilpailuna 21.–24. toukokuuta ja Sardinian kisa heti seuraavaksi 4.–7. kesäkuuta. Koronatilanne on Italiassa Euroopan synkin. Kilpailujen perumisesta kerrottiin ralliautoilun WRC-verkkosivuilla.

Kun koronariskin takia jo aiemmin peruttiin Argentiinan ralli, MM-sarjassa on peruuntunut kauden kuudesta ensimmäisestä kisasta kolme.  Vain Monte Carlo, Ruotsin ralli ja Meksikon ralli on pystytty ajamaan.

Jari-Matti Latvalan oli määrä saada Sardiniassa itselleen uusi näyttöpaikka Toyotalla helmikuun epäonnisen Ruotsin rallin jälkeen. Latvalan on tarkoitus ajaa myös heinäkuun lopun Suomen MM-rallissa.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.