Janni Hussin Harri-koira loukkasi itsensä pahoin viikonloppuna – Joel Harkimo on valvonut leikkauksen läpikäyneen koiran vierellä: "Ollut tosi raskaita öitä"

Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan Urheilugaalassa 4:09
Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan Urheilugaalassa.

Joel Harkimo kertoo Harri-koiran onnettomuudesta sosiaalisessa mediassa.

Yrittäjäpari Joel Harkimo ja Janni Hussi jakavat runsaasti elämäänsä sosiaalisessa mediassa, ja pariskunnan arkeen kuuluu olennaisella tavalla heidän koiransa Harri. Harkimo kertoi Instagram-tilillään tiistaina 13. lokakuuta, että Harri-koira on aiheuttanut hiljattain perheen kodissa unettomia öitä, sillä se joutui taannoin kotionnettomuuteen ja mursi jalkansa. 

Koira pääsi kuitenkin alkuviikosta leikkaukseen, joka oli mennyt hyvin. Nyt se jatkaa toipumistaan kotona. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Jumakauta mikä viikonloppu. Harri hyppäsi sohvalta alas ja mursi tassunsa. Onneksi mies pääsi eilen leikkaukseen ja se meni todella hyvin. Ollut tosi raskaita öitä kun ollaan Harrin kanssa valvottu. Nyt on meikäläinen aivan loppu ja sen kyllä naamasta huomaa. Tärkeintä on kuitenkin se että saadaan herra kondikseen, Harkimo kirjoittaa päivityksessään. 

Myös Janni Hussi on jakanut sosiaalisessa mediassa tietoa Harrin tilanteesta. Hussin päivityksen mukaan koira ei päässyt heti viikonloppuna leikkaukseen, sillä leikkaavaa ortopedia ei ollut saatavilla. 

–  Oon itkeny silmät päästäni avuttomuutta kun toinen on kärsinyt vieressä. Soittanut kaikki mahdolliset ja mahdottomat ensiavut, mutta missään ei ollut päivystävää leikkaavaa ortopediä viikonloppuna töissä, Hussi kertoi päivityksessään.

Lue myös:

    Uusimmat