Janni Hussi poseeraa uuden moottoripyöränsä kanssa – Minttu Kaulanen hehkuttaa: "Wau baby"

4:09
Janni Hussi ja Joel Harkimo vitsailivat yhteneväisistä asuistaan Urheilugaalassa.

Janni Hussi julkaisi kuvan tämän kesän menopelistään.

Radiojuontaja Janni Hussi viettää tänä kesänä aikaa moottoripyörän selässä. Hän paljasti muutama viikko sitten, että hän on hankkinut itselleen oman menopelin.

Hussi kertoo Instagram-tilillään, että hän tykkäsi nuorena katsoa prätkähiiriä televisiosta ja nyt saa itse olla sellainen.

– Muistan ku pienenä katoin prätkähiiriä ja mietin miten siistejä ne oli. Joulujen ykköstoive oli tietenkin prätkähiirifiguurit, varsinkin Moto. Tänä kesänä mä oon nyt sit oman elämäni prätkähiiri. HANAT AUKI!!, Hussi kirjoittaa.

Somessa ihastuttiin Hussin lisäämään kuvaan.

– Wau baby!!!!, Minttu Kaulanen kirjoitti tuli-emojien kera.

– Kannattaa varoa ettei lähe lapasesta

– Mutta mitä jos pölähdät ja nahka löytyy rullalta jostain asvaltilta? Oothan sä tehnyt niinku joku niistä entisajan supermalleista, joka vakuutti kinttunsa!? Vai vedätkö varanahat aina päälle, kun ajat? Jos vielä meet julkaiseen kuvan itsestäs nahkavermeissä niin puolet maailman nahkarakastajista huohottaa sun dm-boksissa.

Nykyisin myös radiojuontajana uraa tekevä Hussi paljasti syksyllä 2018 seurustelevansa liikemies Joel Harkimonkanssa. 

Hän paljasti tuolloin Iltalehden haastattelussa, että rakkaus roihahti heti ensimmäisillä treffeillä, kun Harkimo kutsui Hussin moottoripyöräajelulle.

– Rakkaus syttyi moottoripyörän selässä. Kummastakin tuntui niin hyvältä, että mietimme, että hittojakos tässä jarruttelemaan, Hussi kertoi tuolloin suhteen alkumetreistä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja