Janni Hussi helpottui käydessään viimein keskustelun avioehdosta Joel Harkimon kanssa: "Eihän se vaatinut kuin yhdet podcast-nauhoitukset"

Sometähti Janni Hussi taisteli tiensä radiomaailman huipulle – näin hän sen teki 5:10
Janni Hussi taisteli tiensä radiomaailman huipulle – näin hän sen teki

Televisio- ja radiopersoona Janni Hussi oli vieraana avopuolisonsa Joel Harkimon podcastissa.

Televisio- ja radiopersoona Janni Hussi ja yrittäjä Joel Harkimo käyvät raha-asioitaan läpi Seminuoret sijoittajat -podcastissa, jota luotsaa Harkimon lisäksi Jani Junnila. Hussi ja Harkimo ovat seurustelleet vuodesta 2018 ja häitä on tarkoitus juhlia tulevana kesänä.

Pariskunta toteaa podcastissa, että raha ei ole ikinä ollut heillä riidan aiheena. Vaikka Hussi sanoo tekevänsä välillä jopa liikaakin töitä ja samalla tienaavansa enemmän kuin Harkimo, ei työt tai raha-asiat ole tulleet heidän parisuhteensa väliin.

Harkimo myöntää, että omista raha-asioista puhuminen on hänelle hankalaa. Tämä voi johtua esimerkiksi siitä, että Harkimoiden perheessä ei ole puhuttu rahasta. Harkimo toteaa, ettei ole koskaan tietänyt paljonko vanhempansa tienaavat.

Mies kertoo podcastissa, että hän on saanut kuulla elävänsä isänsä rahoilla tai että Hussi on hänen kanssaan vain Hjallis Harkimon rahojen vuoksi.

– Mitä mä voin tehdä loppupeleissä sille asialle? Sitä on nyt 30 vuotta kuunnellut, niin joko se vituttaa mua seuraavatkin 30 vuotta tai sitten mä en vaan välitä siitä. Ei ole tapaa, millä mä pääsisin siitä irti, Harkimo kiteyttää Hussin pohtiessa julkisuuden tuomia negatiivisia kommentteja.

Podcastissa käy myös ilmi, että keskustelua avioehdosta tai testamentista ei ole aiemmin käyty, vaikka se onkin ajankohtaista avioliiton kynnyksellä. Hussi kertoo podcastissa yrittäneensä keskustella aiheista useamman kerran Harkimon kanssa, mutta tuloksetta. 

– Faktahan on se, että Jollen suvulla on sitä pätää. En ole mitenkään oikeutettu niihin, jos semmoinen tilanne tulee. Mä en ole tai haluaisikaan olla oikeutettu tai koskea niihin. Vastaavasti olen rakentanut mun omaa firmaa ja koen, et jos me erotaan, niin se ei ole sun omistuksia tai rahaa tilillä, Hussi toteaa.  

– Kyllä testamentin ja avioehdon tekeminen on tärkeää, Harkimo yhtyy Hussin sanoihin.

– Vihdoin me saatiin tämä keskustelu aikaan, eihän se vaatinut kuin yhdet podcast-nauhoitukset, Hussi näpäyttää nauraen.

Sosiaalisessa mediassa avoimesti parisuhde-elämää jakavan pariskunnan yhteinen omakotitaloprojekti etenee kovaa vauhtia Sipoossa. Taloprojektin on tarkoitus valmistua kesällä. Tulevaisuudessa pariskunnalla on podcastin mukaan haaveissa myös perheen perustaminen sekä asuminen muuallakin kuin Suomessa.

Lue myös:

    Uusimmat