Janna saa tehdä itsensä näköistä musiikkia: En ole tuote

Jannaa ei ole pakotettu mihinkään muottiin vaan hän on saanut itse etsiä oman musiikillisen tyylinsä.

Laulaja Janna, 34, kertoo Peter uutisvirrassa -ohjelmassa, että elämänkokemukset ovat tehneet hänestä sellaisen ihmisen, joka hän tänään on.

– Uskon, että joka ikinen asia elämässäsi vaikuttaa siihen, että kuka olet ja kuka sinusta tulee. On minullekin tapahtunut elämässäni vaikeita asioita, jotka ovat kasvattaneet ja tehneet minusta sen vahvan naisen, joka koen olevani.

Koko ikänsä musiikkia tehnyt Janna teki läpimurtonsa läpi vuonna 2014 julkaistulla Janna-albumillaan. Suosittu naisartisti on kertonut, että uutta levyä voidaan odottaa ilmestyväksi syksyllä.

Tähti kirjoittaa itse musiikkiaan.

– Koen, että olen löytänyt oman juttuni Janna-levyn myötä ja siinä matkassa.

Janna kertoo, ettei häntä ole yritetty levy-yhtiön osalta koskaan yritetty muokata tai brändätä tietynlaista.

– Minua ei ole määräilty, että miltä minun pitäisi näyttää tai minkälaista musiikkia tai biisejä minun pitäisi tehdä, laulaja toteaa.

– En halua ajatella, että olen tuote. Olen aito, oma itseni, ja jos se kelpaa ihmisille, niin sitten se on oikein, Janna miettii.

Maaliskuussa Janna julkaisi Paljon onnee -singlensä. Kesää kohden hän on kertonut julkaisevansa seuraavan singlen.

Kesän Janna aikoo keskittää levyn tekemiselle, yhdessä tuottajien Jurekin ja Henri”MGI” Lanzin kanssa.

– Odotan kesältä levynteon lisäksi aurinkoa, uimista ja vähän lomaa. Teen muutamia keikkoja, mutta keskityn aika paljon siihen levyn tekemiseen. Olen varmaan siellä pimeässä kopissa, että nähdään sitten syksyllä! laulaja nauraa.

Katso videolta Jannan koko haastattelu.

Lue myös:

    Uusimmat