Janita Lukkarinen, 26, kertoo avoimesti parantumattoman syövän aiheuttamasta ahdistuksesta ja kuolemanpelosta: "Pelkään, että näen sen, joka vie minut"

Parantumatonta syöpää sairastava Janita Lukkarinen erikoishaastattelussa:"Toivon, että tähtipöly laskeutuisi tänne mun jälkeen ja jäisi elämään" 14:31
Janita Lukkarinen kuvailee arkeaan syövän kanssa.

Parantumatonta syöpää sairastava Janita Lukkarinen vierailee MTV Uutiset Livessä. Lukkarinen kertoo saaneensa voimaa arjen jaksamisessa uskonsa ja lähipiirin tuella. Välillä hän kuitenkin vaipuu epätoivoisiin ajatuksiin.

Aggressiivista imusolmukesyöpää sairastava Janita Lukkarinen, 26,  kertoo voivansa olosuhteisiin nähden hyvin.

Arjessa apuna ovat hänen lähipiiriinsä kuuluvat tärkeät henkilöt, kuten vanhemmat, poikaystävä ja ystävät. Tukipiiri pitää huolen siitä, ettei Lukkarinen joudu olemaan yksin, koska silloin hänen mielensä valtaa synkät ja epätoivoiset ajatukset.

Lukkarinen kuvailee mielensä pelkotiloja.

– Pelkään, että joku yliluonnollinen tulee yhtäkkiä ja riistää minut täältä. Pelkään, että näen sen asian, joka vie minut. Sitten otan Raamatun ja rukoilen kauheasti, jotta se olo menee pois.

– On pelkotiloja, että kun kuolen, niin miten se jatkumo sitten tapahtuu? Se jännittää, Lukkarinen jatkaa.

Lukkarisen aggressiivinen syöpä todettiin viime vuonna, ja tähti on avoimesti sen jälkeen kertonut kamppailustaan sairautta vastaan. 

Lue myös:

    Uusimmat