Aggressiivista syöpää sairastava BB-Janita: "Vaikka tämä on raadollista, voin silti näyttää hyvältä"

Syöpää sairastava Janita Lukkarinen julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia hoidoistaan.

Big Brother -ohjelmasta vuonna 2012 julkisuuteen noussut Janita Lukkarinen kertoi tiistaina 24. heinäkuuta sosiaalisessa mediassa sairastavansa syöpää. Lukkarinen jakoi keskiviikkona 25. heinäkuuta Instagram-tilillään kuvan hoidoistaan. Kuvassa Lukkarinen makaa sairaalasängyllä suuri side vatsansa peitteenä.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Päivityksessään Lukkarinen kertoo olevansa kiitollinen kaikesta saamastaan tuesta. Hän kertoo haluavansa taistella erityisesti nuorempien sisarustensa tähden.

Lukkarinen toteaa, että haluaa olla oma itsensä, vaikka käykin läpi raskaita hoitoja. 

– Vaikka tämä on raadollista, mä voin silti näyttää hyvältä ja tuntea itseni kauniiksi. 

– Enkä todellakaan tarkoita tällä kuvalla, että tämä olisi helppoa, vaan koska mä en vielä tiedä elänkö mä esimerkiksi kaksi kuukautta vai saanko jatkoaikaa, Lukkarinen kirjoittaa. 

Kuvan lisäksi Lukkarinen on päivittänyt tilannettaan aktiivisesti myös Instagramin Story-osioon. 

Lukkarinen ei ole kertonut tarkemmin, mistä syövästä on kyse. Hän kertoi aiemmin, että kasvaimia on löydetty yhteensä seitsemän kappaletta. 

Lukkarisen päivitykset ovat keränneet lukemattoman määrän kannustavia kommentteja. Monet seuraajat ovat kertoneet kommenteissa avoimesti myös omista kokemuksistaan.

Lukkarinen on esiintynyt Big Brotherin lisäksi televisiosarjoissa Martina ja hengenpelastajat sekä Temptation Island Suomi.

Lue myös:

    Uusimmat