Syöpää sairastava Janita Lukkarinen heikentyvästä terveydentilastaan: "Saan kohtauksia, joissa tuntuu kuin pitäisi päästä ulos tästä kehosta"

Big Brother -ohjelmasta julkkikseksi noussut Janita Lukkarinen sairastaa parantumatonta syöpää.

Tosi-tv-tähti Janita Lukkarinen, 26, julkaisi Instagram-tilillään koskettavan kuvan, jossa hänen kummityttönsä halaa hänen koiraansa. Kuvan ohessa Lukkarinen julkaisi koskettavan tekstin, jossa hän kertoo ajatuksistaan ja terveydentilastaan.

– Rakkaus ei aina ole käsinkosketeltavissa. Välillä tuntuu kuin Luoja riipisi kaiken ihmisyyden sisältä ja veisi rakkaat kauas luotamme, Lukkarinen kirjoittaa.

– Eläessä jo tunnen tämän tuskan ikävästä, entä kun en enää ole täällä, enkä voi koskettaa mun rakkaimpia. Mä sekoan ja tulen hulluksi ajatuksesta, että multa viedään mun rakkaimmat, kaikki mihin uskoin ja kaikki mihin luotin, Lukkarinen jatkaa.

Lukkarinen kertoo pitävänsä kaikin voimin kiinni elämästä, vaikka hän sai vastikään synkän diagnoosin. Lukkarinen kertoi vastikään Seiska-lehden haastattelussa, ettei hänen imusolmukesyöpäänsä voida parantaa.

– Niiden odotettujen uutisten jälkeen mä katosin synkkyyteen. Mutta puristan edelleen lujaa ja pidän kiinni elämästä. Iltaisin saan kohtauksia, joissa tuntuu kuin pitäisi päästä ulos tästä kehosta, eikä happi kulje kunnolla. Sitten mä otan Raamatun käteen ja rukoilen, että tää kaikki olis vaan pian ohi ja tulisi jo se ikuinen pimeys, Lukkarinen kirjoittaa Instagramissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja