Jamie Spears pyytää selvitystä Britney Spearsin sanomisista – välitti mielipiteensä asianajajan kautta

2:20
Britney Spearsin dokumenttisarja puhutti koko maailmaa – katso kooste

Britney Spearsin isä haluaa selvityksen tyttärensä sanomisiin liittyen. 

Britney Spearsin isä pyytänyt selvitystä tyttärensä väitteistä holhoukseen liittyen, joita kuultiin keskiviikkona 23. kesäkuuta losangelesilaisessa oikeudessa.

68-vuotiaan Jamie Spearsin asianajajat sanoivat asiakkaansa olevan erittäin surullinen kuullessaan tyttärensä vaikeuksista ja kärsimyksistä. Jamie uskoo, että nämä väittämät pitää tutkia.

Poptähti on ollut holhouksen alla vuodesta 2008, kun hän alkoi kärsiä mielenterveysongelmista.

Oikeudessa kuultiin hyytäviä väittämiä holhouksesta. Britney kertoi muun muassa, että hänelle olisi syötetty litiumia tahtoaan vastaan.

Britney toivoo holhouksen loppuvan. Tähden asianajaja Sam Ingham pyysi jo viime marraskuussa holhouksen päättymistä, mutta se kumottiin.

Poptähden mukaan kaikki holhouksen keskiössä olevat, mukaan lukien hänen isänsä, joutaisivat vankilaan.

Tähti kertoi oikeussalissa, ettei ole saanut toteuttaa myöskään haavettaan holhouksen aikana – hän ei saa mennä naimisiin eikä tehdä enää lapsia, koska hänen ”tiiminsä” on hankkinut hänelle ehkäisyn.

Laulaja väitti ylituomari Brenda Pennylle, ettei tiimi halua hänen saavan enää lapsia. Spears totesi, että häntä on kielletty myös menemästä naimisiin.

– Haluan mennä naimisiin ja saada vauvan.

– Minulla on kierukka, jotta en voi tulla raskaaksi. Tiimini ei halua minun tulevan enää raskaaksi ja saavan lisää lapsia, hän jatkoi.

Spears on seurustellut vuodesta 2016 personal trainer Sam Asgharin, 27, kanssa. Mies postasi Instagramin Tarinat-osiossa kuvan Free Britney -paita päällään ennen oikeusistuntoa.

Lähde: Mirror

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja