James Bond -tähti arvosteli kovin sanoin Kardashianeita

Daniel Craig sanoo Kardashianin perheen nousseen tv-suosikeiksi ainoastaan siksi, että he käyttäytyvät kuin "idiootit" sarjassaan Keeping Up with the Kardashians.

Kardashianit ovat käärineet miljoonia tehdessään tosi-tv-ohjelmaansa Keeping Up with the Kardashians. Heidän urastaan vähemmän vaikuttunut on muun muassa näyttelijä Daniel Craig, 43, joka paasasi perheen edesottamuksista uusimman GQ-lehden haastattelussa. Mies kutsui klaania idiooteiksi ja kritisoi heidän tapaansa "myydä" itseään ja sen jälkeen tehdä vaatimuksia yksityiselämästään.

– Kardashianit ovat miljoonien arvoisia. Miljoonien! En ajatellut heistä alkuun pahasti, mutta katsokaa heitä nyt. Näet ohjelman ja ajattelet: "Mitä, tarkoittaako tämä sitä, että minun tarvitsee vain käyttäytyä kuin **tun idiootti televisiossa ja sitten maksatte minulle miljoonia?" Ei, en tuomitse sitä. No, selvästi tuomitsen, Craig lataa.

– Kyse ei ole siitä, että pelkäisit näyttää julkisesti tunteitasi tai kertoa itsestäsi ja arvoistasi. Mutta jos myyt kaiken sen, et voi saada sitä takaisin. "Voi, haluan olla yksin." Haistakaa huilu. Olemme olleet olohuoneessanne. Olimme paikalle, kun synnyit. Kuvasit kaiken meitä varten istukkaa myöten ja nyt haluat vähän yksityisyyttä? Craig jatkaa.

Tähti on naimisissa näyttelijä Rachel Weiszin kanssa ja kertoi myös, että he onnistuivat viettämään häitään rauhassa medialta, eikä paljastanut yksityiskohtia hääjuhlastaan haastattelussakaan.

– Selvisimme siltä. Avioiduimme yksityisyytemme suojissa ja on useita ihmisiä, joita saan kiittää siitä. Mutta se oli jutun pointti, teimme sen henkilökohtaisista syistä. Emme halunneet pilata tilaisuutta, koska se olisi ollut salaisuuden jakamista. Ja koko juju oli siinä, että se oli salaisuus, Craig sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja