Daniel Craigin exä järkyttyi näyttelijän yllätyshäistä

James Bond -tähti Daniel Craig meni yllättäen naimisiin Rachel Weiszin kanssa. Miehen ex-kihlattu on järkyttynyt pikahäistä.

Daniel Craig naisystävänsä Rachel Weiszin kanssa 22. kesäkuuta. Pariskunta ehti seurustella alle vuoden ennen kuin solmi avioliiton.

43-vuotias James Bond -tähti ja Muumio-elokuvista tuttu Weisz, 41, tapasivat viime vuonna The Dream House -elokuvaa kuvatessa. Pari alkoi seurustella joulukuussa 2010.

Weisz oli tätä ennen yhdeksän vuotta yhdessä The Black Swan -elokuvan ohjaajan Darren Aronofskyn kanssa. Craig puolestaan oli neljä vuotta kihloissa pitkäaikaisen tyttöystävänsä Satsuki Mitchellin kanssa.

Häät tulivat puun takaa!

Nyt Satsuki Mitchellin isä kertoo, että hänen tyttärensä on täysin ymmällään nopeudesta, jolla Weisz ja Craig tekivät suhteestaan virallisen.

– Hänen äkkinäinen avioliittonsa tuli puun takaa. Kuulimme siitä kuten kaikki muutkin, lukemalla sanomalehdestä, Christopher Mitchell kertoo.

Naiset olivat kuulemma olleet ystäviä, eikä Mitchell ei ollut alunperin uskonut huhuja, joiden mukaan Weisz oli ihastunut The Dream House -vastanäyttelijäänsä. Craig puolestaan oli vannonut, ettei parin välillä ole mitään.

Christopher Mitchell kertoo, että Craig ja hänen tyttärensä etsivät viime vuonna yhteistä kotia New Yorkista, kun suhde alkoi rakoilla. Pari ehtii ostaa toukokuussa 2010 miljoonan arvoisen asunnon Manhattanilta. 32-vuotias Hollywood-tuottajana työskentelevä Satsuki otti eron Craigista erittäin raskaasti.

– Satsuki ei mainitse hänen nimeään enää ja käskee minun tehdä samoin. Tyttäreni on nyt kuitenkin onnellinen. Hän sanoo, että ero oli paras asia mikä hänelle on tapahunut. Daniel ei ollut mies, jonka hän halusi tämän olevan. Suhteessa oli jotain pielessä, Christopher Mitchell paljastaa.


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja