Madelene Wright, 22, vaihtoi jalkapallokentät eroottisiin kuviin saatuaan skandaalinkäryiset potkut englantilaisseurasta – harjoittelee nyt paluu mielessään

Englantilainen Madelene Wright tekee paluuta jalkapallokentille saatuaan loppuvuodesta potkut Charlton Athleticista. Wright julkaisi huhtikuun alkupuolella 270 000 Instagram-seuraajalleen tiedon, jonka mukaan hän aikoo palata jalkapallon pariin.

– Pari viime päivää harjoituksissa ovat olleet todella tunteikkaita. Rakastan sitä jännitystä, jonka paluu tuottaa, mutta on turhauttavaa, kun en ole niin terävä kuin aiemmin.

Wright on palkannut itselleen valmentajan, jonka johdolla pyrkii vaadittavalle tasolle palatakseen pelikentille.

– Odotan innolla kovaa työskentelya seuraavan parin kuukauden aikana.

Voit katsoa julkaisun alta tai tästä linkistä.

Wright sai loppuvuodesta potkut Englannin naisten toisella sarjatasolla pelaavasta Charlton Athleticista sopimattomien sosiaalisen median julkaisujen takia. Charlton laittoi Wrightin kilometritehtaalle sen jälkeen, kun hän oli ladannut sosiaaliseen mediaan kaksi epämääräistä videoita. Toisella videolla Wrightin nähtiin imppaavan ilmapallosta juhlissa ja toisella hän esiintyi auton ratissa juoden sampanjaa.

Tammikuussa Wright kertoi avanneensa tilin eroottisesta sisällöstään tunnetuksi tulleelle OnlyFans-sivustolle. Kuukausimaksua vastaan pelaajan fanit pääsevät näkemään hänen julkaisemaansa kuvamateriaalia. 

Wrightin uuden uran saaman huomion myötä myös hänen seuraajamääränsä sosiaalisessa mediassa on räjähtänyt. Alkuvuodesta hänen Instagram-tilillään oli vajaat 110 000 seuraajaa. Nyt seuraajia on 270 000.

Wrightin mahdollisesta uudesta jalkapalloseurasta ei ole tietoa. Charltoniin paluu lienee epätodennäköistä, sillä lähtö oli kaikkinensa kitkerä.

– Seurana olemme pettyneitä käytökseen, joka ei edusta arvojamme. Pelaaja katuu tekojaan ja on jättänyt seuran, Charlton tiedotti.

Aiemmin Wright pelasi Millwallissa.


Lue myös:

    Uusimmat