Jalkapalloikoni Andri Shevtshenko joutui keskelle Venäjän pommitusta – "Tuntui ikuisuudelta"

Venäjä on ampunut ainakin 81 risteilyohjusta eri puolille Ukrainaa 2:16
Katso videolta: Venäjä pommitti lukuisia siviilikohteita Ukrainassa.

Ukrainan jalkapalloikoni Andri Shevtshenko joutui maanantaina keskelle Venäjän pommitusta. Hän kuvaili kokemaansa Instagramissa.

Ukrainan miesten jalkapallomaajoukkueessa 111 kertaa esiintynyt ja maajoukkueen kaikkien aikojen maalintekijä (48 osumaa) Shevtshenko joutui maanantaina keskelle Venäjän pommitusta. Venäjä pommitti maanantaina siviilikohteita ympäri Ukrainaa.

– Venäjä ampui tänään 80 ohjusta ja 12 kamikaze -droonia Ukrainaan. Olin junassa, kun pommitus alkoi ja meidän piti pysähtyä keskelle peltoa. Nuo muutamat tunnit tuntuivat ikuisuudelta. Haluaisin sanoa yhden asian. Mitkään raketit, pommitukset tai muut hyökkäykset eivät tule murtamaan ukrainalaisia, Shevtshenko kirjoitti.

– He voivat viedä talomme ja kokonaiset kadut, mutta ei ylpeyttämme, rohkeuttamme ja tahtoamme vapauden puolesta. Me puolustamme Ukrainaa. Me laulamme pommituksen aikana, kuten Kiovan väki teki tänään metrossa. Taistelemme, kunnes voitamme, Shevtshenko jatkoi.

Merkittävän maajoukkueuran lisäksi Shevtshenko pelasi muun muassa Milanin ja Chelsean paidassa. Hän voitti Mestarien liigan Milanissa kaudella 2002-2003. Hän voitti vuonna 2004 maailman parhaimmalle pelaajalle jaettavan Kultaisen pallon.

Alla Shevtshenkon julkaisu.


Lue myös:

    Uusimmat