Mainos

Jäikö aviomies kiinni pettämisestä? Lähetti toiselle naiselle tarkoitetun viestin erehdyksessä vaimolleen

Mies lähetti kyseenalaisen viestin vahingossa vaimolleen. Mutta oliko kyse pettäjän erehdyksestä?

Mitä tekisit, jos saisit mieheltäsi tekstiviestin, joka on selvästi tarkoitettu jollekulle muulle? Nimimerkkiä Mebutnotasyouknowit haki Mumsnet-keskustelupastalla apua ongelmaan: hän sai mieheltään toiselle naiselle tarkoitetun viestin.

Pari on ollut naimisissa jo kauan, ja kumpikin matkustaa usein. Aluksi kaikki sujui normaalisti: mies lähetti työmatkaltaan viestin, jossa kertoi päässeensä perille. Hän lupasi soittaa aamulla.

Yhdeltä yöllä mies kuitenkin lähetti uuden viestin vaimolleen. Siinä luki vain "213, jos haluat jutella". "213" oli miehen huoneen numero.

– Luulin, että hän oli matkalla yksin ja tapasi tänään asiakkaita. Lähetin puolivitsikkään vastauksen kysyen, kenet hän kutsui huoneeseensa yhdeltä aamuyöllä. Hän luki viestin, muttei vastannut. Aamulla keskustelimme epämukavissa tunnelmissa, vaimo kuvaa.

Mies soitti heti aamulla, myönsi tilanteen näyttävän pahalta ja kertoi, että olisi voinut muotoilla viestinsä paremmin.

– Hän ei vastannut illalla, koska meni suihkuun ja kun hän näki viestini ja tajusi, mitä on tehnyt, hän ajatteli, että on liian myöhä soittaa. Hän kutsui huoneeseensa uudehkoa naistyöntekijää (jonka hän ei kertonut lähtevän mukaan), koska nainen halusi muuttaa joitakin asioita tämän päivän presentaatiossa.

Vaimolle ei kuitenkaan selvinnyt se, kutsuiko mies naista huoneeseensa yöllä, vai antoiko hän vain huoneensa numeron aamun juttuhetkeä varten.

– Hän sanoo juoneensa pari, ja hississä nainen käski tekstata huoneen numeron. Mies tekstasi naisen sijaan minulle. Miksei hän vain kertonut huoneen numeroa (hississä)?

"Miehen tarinassa on jo valtava aukko"

Vaimo pyysi lopuksi nettikansan mielipidettä – eikä se ole mairitteleva.

– Ei näytä hyvältä, ja miehen selitys vain pahentaa asioita. Kuten sanoit, miksei hän vain kertonut huoneensa numeroa, kun nainen kysyi? Miehen tarinassa on jo valtava aukko, ja hänellä on ollut koko yö aikaa miettiä sitä, nimimerkki Seeingadistance kirjoitti.

Toinen kommentoija huomauttaa, että mikäli itse haluaisi muuttaa jotakin työesitelmässään, ei todellakaan tekisi sitä aamuyöllä pomonsa hotellihuoneessa.

Lopulta epätietoinen vaimo käytti muiden usutuksesta miehensä Apple ID -tunnuksia tietokoneella ja etsi todisteita suhteesta. Viestejä ei löytynyt, mutta Facebookista löytyi naistyöntekijän kuvia. Hän oli vaimon mukaan nuori.

Monien keskustelijoiden mielessä mies leimattiin jo valehtelijaksi. Erikoiseen saagaan ei saatu lopullista selkoa, sillä lopulta koko keskusteluketju poistettiin, koska ”sen aloittajalla on huoli yksityisyydestään”.

***

1:42

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.