Jaajo Linnonmaa rikkoi hiljaisuuden – vahvisti mystisesti tauolle jääneen Aamulypsyn palaavan taajuuksille huomenna: "Ollu vähän hommia"

4:22
Suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa tähdittää Aamulypsyn ja Diilin lisäksi myös uutta Luokkakokous-elokuvaa

Jaajo Linnonmaa kertoo Instagram-tilillään että mystisesti tauolle jäänyt Aamulypsy palaa keskiviikkona Suomipopin taajuuksille.

Radio Suomipopin kuuntelijat ovat ihmetelleet alkuviikosta muun muassa Facebookissa, miksi suositun aamuohjelman Aamulypsyn sijaan radiossa on soitettu kahtena aamuna uusintoja suoran lähetyksen sijaan.

MTV Uutiset ei tavoittanut tiistaina kanavan ohjelmapäällikköä Sami Virtasta kommentoimaan asiaa lukuisista yrityksistä huolimatta. Suomipop-kanavan Facebook-sivuilla moderaattori avasi niin ikään tilannetta varsin niukkasanaisesti.

– Kiitos ymmärryksestä, kunnioitetaan kaikkien yksityisyyttä sen verran, ettei lähdetä kenenkään terveystietoja ja muita henkilökohtaisuuksia spekuloimaan sen enempää.

Lopulta tiistaina iltapäivällä ohjelman juontaja Jaajo Linnonmaa rikkoi hiljaisuuden omalla Instagram-tilillään ja kertoi Aamulypsyn palaavan normaalisti taajuuksille keskiviikkoaamuna.

– Sori parin päivän hiljaiselo. Ollu vähän hommia. Huomenna taas Lypsy ihan normaalisti, Linnonmaa kirjoitti.

Linnonmaa vastasi ytimekkäästi myös erääseen kommenttiin, jossa tiedusteltiin, oliko suosikkiohjelman tauon takana koronavirustartunta.

– Juu ei, voi luoja, juontaja vastasi kyyneleet silmissä nauravalla emojilla höystettynä.

Kun sama kommentoija tiedusteli, oliko tauon syynä sittenkin Corona-olut ja venähtänyt viikonloppu, oli juontajan vastaus arvoituksellinen.

– Ehkä siitä huomenna lypsyssä, Linnonmaa tokaisi vastaukseksi.

Aamulypsyä juontavat Linnonmaan lisäksi Tuukka Ritokoski sekä Janni Hussi, joka tuuraa Anni Hautalaa tämän äitiysloman ajan.

Linnonmaa intoili päivityksensä yhteydessä myös uudesta työpestistään Diili-ohjelmassa. Linnonmaa tullaan näkemään Diilissä pomon pallilla, jolla on aiemmilla kausilla istunut Hjallis Harkimo

Uusi kausi nähdään Nelosella vuoden 2021 puolella ja siinä Linnonmaa etsii yritysimperiumiinsa kehitysjohtajaa.

– Ja Diilikin alkaa kohta. Tulossa huikea spektaakkeli ja itseäkin jännittää uus proggis ihan valtavasti. Onhan se nyt ihan älytöntä, että Diilin voittajasta tulee mun työkaveri, Linnonmaa pohti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja