Aamulypsy jäi yllättäen tauolle – somessa tivataan selitystä, kanava muistuttaa: "Kunnioitetaan kaikkien yksityisyyttä sen verran, ettei…"

4:22
Jaajo Linnonmaa on yksi Luokkakokous-elokuvan tähdistä.

Suomipopin kuuntelijat ihmettelevät Facebookissa, miksi Aamulypsy-ohjelma on korvattu uusinnoilla suoran lähetyksen sijaan.

Suomipopin suosittu Aamulypsy-ohjelma on korvattu uusinnoilla jo kahden päivän ajan. Ohjelman aktiiviset kuuntelijat ihmettelevät Facebookissa, mistä peruuntuminen on johtunut.

– Mikä tämä poikkeustilanne on ja miksei asiasta kerrota kunnolla? En saanut yöllä unta, kun olen niin huolissani, että mitä on tapahtunut ja onko kaikki kunnossa, henkilö tuumii.

– Liittyykö tämä Jaajon Diili-kuvauksiin? Ei siis haittaa, jos tyypit ovat muissa töissä tai vapaalla, mutta voisihan sen tähän laittaa niin tiedetään että kaikki on hyvin, toinen ihmettelee.

– Toivottavasti kaikki on hyvin, Jaajollakin pieni vauva kotona, niin siihen ei oikein parin kuukauden koronakamppailu istu, Facebookissa mietitään.

MTV Uutiset ei tavoittanut kanavan ohjelmapäällikköä Sami Virtasta kommentoimaan asiaa lukuisista yrityksistä huolimatta.

Suomipop-kanavan Facebook-sivuilla moderaattori avaa lukijoille tilannetta seuraavasti: 

– Kiitos ymmärryksestä, kunnioitetaan kaikkien yksityisyyttä sen verran, ettei lähdetä kenenkään terveystietoja ja muita henkilökohtaisuuksia spekuloimaan sen enempää, Suomipopin Facebookissa tiedotetaan. 

Aamulypsyä juontavat Jaajo Linnonmaa, Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi, joka tuura Anni Hautalaa hänen äitiyslomansa aikana.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja