Jaajo Linnonmaa jakoi huomionsa tubettajista: "Olen tavannut kaikki Suomen suosituimmat ja yksikään ei..."

Kumpi kolaroi autonsa, kumpi on ärsyttävämpi? Jaajo Linnonmaa ja Anni Ihamäki haastettiin leikkimieliseen testiin 7:34
Katso myös: Kumpi kolaroi autonsa, kumpi on ärsyttävämpi? Jaajo Linnonmaa ja Anni Ihamäki haastettiin leikkimieliseen testiin

Jaajo Linnonmaa vieraili lastensa kanssa tubettaja Venny Helénin fanitapaamisessa.

Juontaja Jaajo Linnonmaa kertoo Instagram-tilillään käyneensä lastensa kanssa tubettajaVenny Helénin fanitapaamisessa Sellon kauppakeskuksessa Espoossa. Linnonmaa kertoo asettaneensa lapsilleen fanitapaamisen ehdoksi hyvät koulutodistukset.

– Tänään se päivä tuli, kun tubettajatähti ja kirjailija tuli moikkaamaan faneja Sello-kauppakeskukseen.
16–18 oli merkattu ajaksi, joten saavuin kolmen heppahullun kanssa omasta mielestä sopivasti klo 17.00, Linnonmaa taustoittaa julkaisussaan.

Paikalle päästyään isä ja lapset kuitenkin huomasivat, että fanitapaamiseen oli kauppakeskuksen ulkopuolella 100:n metrin jono ja sisäpuolella 300:n. 

– Siinä sitten jonotettiin, käytiin jätskillä ja hengattiin Suomalaisessa kirjakaupassa. Lopuksi klo 18.45 tuli meidän vuoro. Kuvat, kuulumiset, kotona tehdyt lahjat ja fanikirjeet. Ja pääsinpä minäkin kaverikuvaan. Olen taas yhtä kokemusta rikkaampi ja ymmärrän vähän enemmän mitä on fanittaminen, Linnonmaa kirjoittaa julkaisussaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Juontaja kirjoittaa tehneensä fanitapaamisen aikana kaksi huomiota, joista ensimmäinen liittyy tubettajiin.

– Tubettajat on todellisia staroja. Olen tavannut kaikki Suomen suosituimmat ja yksikään ei diivaile. Tänään fanitapaaminen venyi 45 minuuttia yliajalle, mutta Venny jaksoi hymyillä, jutella ja ottaa kaverikuvia. Arvostan todella paljon, hän kirjoittaa.

Toisena huomiona Linnonmaa kirjoittaa, että kaikkien kauppakeskusten kannattaisi järjestää fanitapaamisia. 

– Kun 1000 lasta aikuisten kanssa tulee kolmeksi tunniksi hengailemaan kauppakeskukseen, niin aika monta euroa jää taloon, hän huomauttaa. 

– Upeita esikuvia! hän päättää tekstinsä.

Linnonmaan someseuraajat jakavat postauksen kommenttikentässä ajatuksiaan tubettajista sekä fanitapaamisista.

– Venny on meidän kuopuksen esikuva ja idoli. Aivan ihana tyyppi ja tekee tosi hienoa työtä. Kirja nimmarilla paras 10-vuotislahja ikinä yhdessä fanitapaamisen kanssa. Todella jees, yksi kirjoittaa.

– Meillä myös yksi fanitapaaminen Vennyn kanssa, hän todellakin antoi jokaiselle fanille oman pienen hetken. Aivan ihana ihminen ja mikä esikuva nuorisolle, toinen kommentoi.

– Tampereella Ratinan kauppakeskuksessa järjestetään (fanitapaamisia), ollut useampiakin tällaisia jo, kolmas huomauttaa.

19-vuotiaan Venny Helénin Schleichtalli Rambo -Youtubekanavalla on miltei 90 000 tilaajaa. Helén on kirjoittanut kolme Rambon talli -nuortenkirjaa. 

Lue myös:

    Uusimmat