Itämainen suikalebroileri

4 annosta 380 kcal/annos

  • 4 kevätsipulia
  • n. 2,5 cm pala tuoretta inkivääriä
  • 3 porkkanaa
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 4 broilerin rintafileetä
  • 3 rkl öljyä
  • 4 rkl soijakastiketta
  • 1,5 dl vettä
  • 3 rkl kuivaa sherryä tai valkoviiniä
  • 2 tl maissijauhoja

Hienonna sipulit ja inkivääri. Leikkaa porkkanat ja paprikat ohuiksi viipaleiksi. Leikkaa lihat sentin paksuisiksi suikaleiksi. Kuumenna 1 rkl öljystä wokissa. Kuullota sipuleita ja inkivääriä muutama minuutti. Lisää loppu öljy, porkkanat ja paprikat. Paista 2-3 minuuttia. Lisää soija ja vesi. Kypsennä sekoittaen 3-4 minuuttia. Sekoita maissijauhot viiniin tai sherryyn. Kaada ohuena nauhana kastikkeeseen, sekoita ja anna kiehahtaa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja