Italialaislehti ylistää: Kimi Räikkönen ikääntyy kuin parhaat viinit – ”Kannattelee Alfa Romeota”

Kimi Räikkösen toinen pistesuoritus Alfa Romeon F1-tiimille saa ylistystä italialaiselta urheilun jättilehdeltä La Gazzetta dello Sportilta.

Räikkönen toi viikonloppuna jälleen tiiminsä kaikki pisteet seitsemännellä sijallaan Bahrainin GP:ssä. Alfa Romeo on suomalaisen ansiosta nyt MM-sarjan neljäs, vaikka italialaisen Antonio Giovinazzin pistetili näyttää yhä pyöreää nollaa.

La Gazzetta dello Sport ei lähtenyt revittelemään arvosanoja jakaessaan, sillä Räikkönen sai todistukseensa vain kuutosen, mutta arvio hänestä oli sitäkin mairittelevampi.

– Kannattelee Alfa Romeota, kiitos kokemuksensa ja keräämiensä arvokkaiden pisteiden. Tämä vahvistus sille, että entinen Ferrari-kuski ikääntyy kuin parhaat viinit, Gazzetta ylistää.

Valtteri Bottas sai kaksi viikkoa sitten ansaittua huomiota Australian GP:n vankoilla otteillaan, mutta tällä kertaa ei tullut kehuja kakkossijasta, vaikka suomalaisen lähtö kilpailuun oli mitä parhain. La Gazzetta dello Sport antoi hänelle arvosanaksi vain viitosen.

– Missä on Australian dominoija? Kadonnut. Hän palasi olemaan se ujo suomalainen, jonka ajaminen on näkymätöntä, ja ero Hamiltoniin oli nöyryyttävä, lehti tuomitsi.

Bottas sijoittui Hamiltonin jälkeen kisan kakkoseksi, kun Ferrarin uusi kultapoika Charles Leclerc joutui kamppailemaan yllättävän moottorivian kanssa loppuvaiheilla.

Lue myös:

    Uusimmat