"Ison-Britannian vihatuin nainen" kohahduttaa taas – kerää nyt joukkorahoitusta peppuoperaatioonsa: "Tarvitsen sitä mielenterveyteni vuoksi"

Ison-Britannian vihatuimmaksi naiseksi tituleerattu perheenäiti kohahduttaa taas. Tällä kertaa kauneusleikkauksiin hurahtanut nainen kerää joukkorahoitusta mahtavaa peräsintä varten, kertoo brittiläinen uutissivusto Mirror.

Carla Bellucci, 37, on ollut toistuvasti lehtien palstoilla hyvin erikoisten kohujen saattelemana. Nainen nousi kansainvälisten medioiden otsikoihin vierailtuaan brittien suosimassa This Morning -ohjelmassa.

Vain joitakin hetkiä myöhemmin nainen nähtiin otsikoissa uudelleen. Tällä kertaa nainen kertoi avoimesti kannustavansa 14-vuotiasta tytärtään lukuisiin kauneusleikkauksiin. Kolmen lapsen äiti on jopa suunnitellut, miten hän tekee tyttärestään kuuluisan.

– Rumat ihmiset eivät pääse minnekään näinä päivinä, perheenäiti on laukonut Closer-lehdelle.

Näin Carla on muuttunut 10 vuodessa: 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Samalla, kun Carla kerää rahaa tyttärensä kauneuskirurgisiin operaatioihin, nainen tarvitsee itsekin rahaa tulevaa peppuoperaatiota varten.

Mahtava takapuoli lahjoitusten avulla

Vaikka myös mallinakin uraa luonut perheenäiti on upeassa kunnossa, Carla ei ole tyytyväinen takamukseensa. Pakaroihin kohdistuva epävarmuus on Carlan mukaan vaaraksi hänen terveydelleen.

– Tarvitsen sitä mielenterveyteni ja itsetuntoni vuoksi. Se on vain jotain sellaista, jota haluan todella palavasti, mutta tiedän, ettei minulla ole siihen varaa, nainen vaikeroi.

Nainen oli kuvitellut, että hän saisi peppuoperaationsa nenäleikkauksen tapaan ilmaiseksi, mutta toisin kävi. Niinpä Carlan tuli improvisoida, sillä omien sanojensa mukaan hän on ”valmis tekemään kaiken, mitä pepunkohotus vaatii”.

– Luotan teihin, mahtava Ison-Britannian kansa, lahjoittakaa, saarivaltion vihatuimmaksi kutsuttu nainen pyytää.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: Newshub, Mirror, The Sun, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat