Ystävykset Julia ja Sofia haluavat näyttää kaksosilta – näin hurjasti kaksikon ulkonäkö on muuttunut kolmessa vuodessa: "Ei ole hauskaa, että joku vihaa sinua – etenkin, kun se on oma perheesi"

Identtiset kaksossiskot naivat identtiset kaksosveljet 1:47
Johan on erikoinen tapaus: Identtiset kaksossiskot naivat identtiset kaksosveljet Yhdysvalloissa.

Brittilehti The Sun kertoo ruotsalaisista ystävyksistä, jotka haluavat näyttää identtisiltä kaksosilta muun muassa kauneuskirurgian avulla.

Siinä, missä siskokset Charm Niccole ja Brittani Niccole haluavat pysyä edustuskunnossa kauneuskirurgian avulla, Julia Bergmanilla ja Sofia Hagenlövilla, 20, on ulkonäön ehostukseen muukin syy: ystävykset haluavat näyttää identtisiltä kaksosilta.

Kaksikko tutustui toisiinsa 6-vuotiaina, ja ovat sittemmin pitäneet yhtä. Samanväristen hiusten lisäksi kaksikko on jo useamman vuoden pukeutunut samanlaisiin vaatteisiin.

– Soitamme toisillemme aamuisin ja pohdimme, mitä pukisimme yhdessä päällemme. Periaatteessa emme ole samaa verta, mutta sydämiltämme olemme siskoksia, Julia kertoo Broadcast TV:lle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Herättävät huomiota Tukholman katukuvassa

Molemmat ehostavat ulkonäköään ripsien- ja hiustenpidennyksien lisäksi täyteaineilla ja muilla toimenpiteillä. ”Siskosten” huomiotaherättävä ulkonäkö saa ihmisissä aikaan hyvin eriäviä mielipiteitä – etenkin heidän kotikaupungissaan Tukholmassa.

– Joillekin ihmisille ulkonäkömme ja tapamme elää on  liikaa, Julia pohtii.

Parivaljakko uskoo, että heidän tumma hiusvärinsä on omiaan erottamaan heidät perinteisistä kanssasisaristaan – oletetaanhan ruotsalaisnaisten olevan pääasiassa vaaleatukkaisia.

– Tavallisesti kaikki ruotsalaiset haluavat näyttää normaaleilta ja luonnollisilta, etkä voi erottua, ystävykset uskovat.

– Saamme todella paljon negatiivisia kommentteja. Sofia saa vihakommentteja enemmän kuin minä, suurimmaksi osin huuliensa vuoksi, Julia kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Myös perhe on elämäntapaa vastaan

Tuntemattomien ihmisten lisäksi myös kaksikon lähipiirillä on vahvoja mielipiteitä Sofian ja Julian ulkonäöstä ja elämäntavoista.

– He eivät pidä kuntosaliharrastuksestammekaan, koska heistä se on maskuliinista. Ei ole hauskaa, että joku vihaa sinua – etenkin, kun se on oma perheesi, kaksikko kommentoi harmistuneena.

Naiset ovat kuitenkin itse tyytyväisiä radikaalilla tavalla muuttuneeseen ulkonäköönsä.

– He (perhe) ovat sanoneet, ettei elämä on jatkuvaa oppimista, joten miksi meidän pitäisi lopettaa olemasta paras versio itsestämme?

Tältä kaksikko näytti vielä noin 3 vuotta sitten: 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Haaveena oma fitness-imperiumi Amerikassa

Kuntosalilla ahkerasti käyvä kaksikko haaveilee muutosta Los Angelesiin, jossa he haluavat perustaa oman fitness-imperiuminsa.

Intensiivinen painoharjoittelu saattaa vaatia kaksikolta myös aiempaa näkyvämpää kauneuskirurgiaa.

– Saatamme käydä leikkauksissa parantaaksemme ulkonäköämme. Kun treenaamme, on luonnollista, että rinnat häviävät, Sofia alustaa.

Kumpikaan ei poissulje rintaimplantien ottamista, mutta kaksikko vakuuttaa hankkivansa pyöreät pakarat kuntosaliharjoittelun avulla, eivät kirurgin veitsen alla, esimerkiksi brazilian butt lift -toimenpiteellä.

– Jos emme tekisi mitään ulkonäkömme eteen, uskon, että olisimme ihan tavallisia ämmiä. Ja totta puhuaksemme, olisimme lihavia, sillä syömme paljon ruokaa, kaksikko perustelee sekä ”maskuliinista" harrastustaan että kohennettua ulkonäköään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Lue kaikki uusimmat lifestyle-aiheiset artikkelit!

Lähteet: The Sun, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat