Nenäleikkauksella kohauttanut Carla, 37, kannustaa teinitytärtään lukuisiin kauneusleikkauksiin: "En juuri välitä hänen koulutuksestaan"

3:06
Videolla Crista Jaatinen kertoo pieleen menneestä peppuoperaatiostaan.

Kerroimme aiemmin kolmen lapsen äidistä, joka flirttaili lääkärille ja esitti masentunutta saadakseen ilmaisen nenäleikkauksen. Nyt brittinainen kohauttaa kertomalla avoimesti, millaisia kirurgisia toimenpiteitä on suunnitellut teinityttärensä varalle, uutisoivat muiden muassa The Sun sekä Mirror UK.

Carla Bellucci, 37, raivaa tietään Iso-Britannian vihatuimmaksi äidiksi. Ilmaisen nenäleikkauksen itselleen huijannut Carla on nimittäin kertonut säästävänsä rahaa 14-vuotiaan Tanisha-tyttärensä tuleviin kauneusleikkauksiin, jotta tästä tulisi kuuluisa.

Carla kertoo helpottavansa esimerkiksi Love Island -tositelevisiosarjaan hinkuvan teinin uraa julkisuuden henkilönä maksamalla tälle hammaslaminaatit, rintaimplantit sekä brasilialaisen takapuolenkohotuksen.

Erityisesti jälkimmäisin operaatio on hyvin riskialtis: yksi kolmestatuhannesta peppuleikkauksesta vie hautaan.

Tytölle kauneusleikkauksia, pojille koulutusta


Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.


Carla ennen ja jälkeen nenäleikkauksen. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Niin Carla kuin Tanishakaan eivät pidä kirurgisia operaatioita riskipelinä. Ennemminkin he näkevät ne väylänä maineeseen ja mammonaan.

– Tanisha ei ole kaikista akateemisin tyttö, joten en juuri välitä hänen koulutuksestaan toisin kuin poikieni kohdalla, Carla sanoi brittimedioiden mukaan.

Carla uskoo, että Tanishan täytyy turvautua ulkonäköönsä pärjätäkseen elämässään. Äiti on luvannut maksaa tyttärelleen täyteainepistoksia 16-vuotiaslahjaksi. Samoihin aikoihin Tanisha pääsee äitinsä mukaan tutustumaan Botox-piikkeihin. Jo nyt tytär on saanut totuttautua hiustenpidennyksiin, rakennekynsiin ja kulmakarvojen sävytyksiin.

Säästössä jo toista tuhatta puntaa

Carla kertoo, että kauneuskirurgiakassassa on jo 1500 puntaa eli reilut 1600 euroa. Äiti kerryttää säästöjä sadalla punnalla kuussa. Syntymäpäivä- ja joululahjat kilahtavat rahana samaan kassaan.

Tavoitteena on, että kauneusleikkaukset päästään aloittamaan, kun Tanisha on 18-vuotias.

Lähteet: The Sun, Mirror UK

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja