Mainos

Isoisä on auttanut keskosvauvoja jo 12 vuoden ajan: "Kuva vangitsee vain yhden arvokkaan hetken"

Ihastuttava kuva Davidista vapaaehtoistyön parissa on kerännyt jo kymmeniä tuhansia reaktioita.

Yhdysvalloissa Atlantassa sijaitseva lasten teho-osasto on päätynyt otsikoihin ihastuttavasta syystä. Osastolla työskentelee jo legendaksi kuvattu vapaaehtoistyöntekijä, David Deutchman.

Deutchman on jo 12 vuoden ajan huolehtinut pienistä vauvoista, jotka saavat tehohoitoa syystä tai toisesta. Deutchman viettää lasten kanssa aikaa silloin, kun näiden vanhemmat eivät voi olla paikalla, Kdvr.com kertoo.

– Tämä on ollut ihanaa, koska se antaa minulle tekemistä, jolla on merkitys, Deutchman kertoi WXIA-uutisille.

– Jotkut miespuolisista ystävistäni kysyvät, mitä teen täällä. Ja vastaan "no, pitelen vauvoja. Päälleni oksennetaan, päälleni pissataan" ja he sanovat "miksi tekisit tuollaista?" Jotkut ihmiset eivät vain ymmärrä sitä palkintoa, jonka saa pidellessään tällaista vauvaa.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Osasto jakoi Facebook-sivullaan kuvan Deutchmanista Logan-vauva sylissään.

– Tämän kuvan otti Logan-vauvan äiti samalla, kun hän pidätteli ilon kyyneleitä. Logan on ollut sairaalassamme kuusi viikkoa. Joka ilta hänen äitinsä menee kotiin isosiskon luo. Joka aamu äiti ajaa takaisin ja tuntee olonsa "ahdistuneeksi, koska poika on voinut ikävöidä äitiään". Tänä kyseisenä aamuna hän käveli osastolle löytääkseen Loganin – keskosen, joka syntyi raskausviikolla 25 – Davidin sylissä, ja David hymyili ja esitteli itsensä "teho-osaston isoisänä", sairaala kertoo.

– Kuva vangitsee vain yhden arvokkaan hetken tämän legendaarisen sairaalavapaaehtoisen kanssa, hän on pidellyt potilaita, ja heidän vanhempiensa käsiä, jo 12 vuotta.

Kuvaa on jaettu kymmeniä tuhansia kertoja, ja se on kerännyt runsaasti ihailevia kommentteja. Moni kertoo tavanneensa Davidin ja saaneensa häneltä paljon apua vaikealla hetkellä. "Teho-osaston isoisä" nauttii jokaisesta päivästä, jona voi auttaa lapsia heidän elämiensä alkutaipaleella.

– Joka päivä, kun ajan tänne, en tiedä, millaisia lapsia tapaan, millaisia vanhempia tapanan, millaisia asioita kohtaan ja miten voin auttaa. Tämä on ollut minulle ihanaa, Deutchman kuvaa.

***

7:58

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.