Isoäiti ei päässyt häihin – Kayla järjesti yllätyksen hoivakotiin

0:40
Kayla kuvasi vierailunsa isoäitinsä Kathleenin luona hoivakodissa.

Isoäiti, joka ei voinut osallistua ainoan lapsenlapsensa häihin sai kokea tunteellisen yllätyksen, kun lapsenlapsi ilmaantui hoivakotiin hääpuku päällä.

Vasta naimisiin mennyt Kayla Pacheco, 30, järjesti isoäidilleen Kathleen Pearselle kauniin yllätyksen, kun hän pukeutui hääpukuunsa vieraillessaan isoäitinsä luona hoivakodissa.

Kayla on Kathleenin ainoa lapsenlapsi. Dementiasta huolimatta Kathleen jaksoi muistaa, että hänen ainoa lapsenlapsensa oli menossa naimisiin vuoden 2021 lopulla. Suku kuitenkin pelkäsi, ettei Kathleen voisi osallistua Kaylan ja tämän vaimon Brooken hääseremoniaan, koska isoäidin kunto oli alkanut rapistua nopealla tahdilla. Häiden alla Kathleen myös kaatui niin pahasti, että joutui sairaalaan ja joutui lopulta jättämään juhlat välistä.

Kayla kertoo, että halusi saada isoäitinsä tavalla tai toisella osaksi häitä ja päätti hääpäivän jälkeen vierailla täydessä tällingissä isoäitinsä luona, jotta tämä näkisi lapsenlapsensa hääpuku yllä.

Kirsikkana kakun päällä Kaylan hääpukuun kuului 300 dollaria maksaneet kengät, jotka isoäiti oli lapsenlapselleen itse kustantanut.

Voit yllä olevalta videolta katsoa isoäiti Kathleenin reaktion ainoan lapsenlapsensa hääpukuun.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja