Morsiusneito purki mekkonsa osiin tehdäkseen siitä "vähemmän ruman" ja aiheutti pahennusta – morsian kiirehti kommentoimaan

Uskoisitko, että nämä morsiuspuvut ovat vessapaperia? 1:39
KATSO MYÖS: Nämä morsiuspuvut ovat paperista tehtyjä!

Morsiusneito ei ollut tyytyväinen hääasuunsa ja päätti tehdä juhlamekkoonsa muutoksia. Somekansa puolestaan ehti raivostua ennen täyttä tietämystä asiasta.

Yli 60 000 seuraajaa Instagramissa omaava somevaikuttaja Brittney Rae jakaa lifestyle-henkisellä sometilillään terveellisiä reseptejä ja tyylivinkkejä. Myös naisen TikTok-tiliä seuraavat tuhannet ihmiset.

Viime kuussa Britteny julkaisi TikTok-tilillään videoita, joissa esittelee tekemiään muutoksia morsiusneidon mekkoonsa. 

Ensimmäisellä videollaan Britteny kertoo yrittävänsä tehdä tilaamastaan mekosta "vähemmän ruman" ennen lähestyviä häitä. Britteny kertoo maksaneensa 300 dollaria "homssuisesta mekostaan". Vihreä samettimekko on pitkähihainen, lattiaan asti ulottuva, vyötäröltä sidottava mekko.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

– Jos mokaan tämän, minulla ei ole mitään päälle pantavaa, ja morsian tappaa minut, nainen toteaa videolla ja esittelee luonnoksiaan. 

Insider-sivustolle Britteny kertoi tilanneensa mekon netistä.

– Valitettavasti se ei istunut minulle lainkaan niinkuin mallille, mihin sekä morsian että minä itse olimme pettyneitä.

Oliko muutoksille morsiamen lupa?

Videolla on yli 3,4 miljoonaa katselukertaa. Videon yhteydessä Britteny käytti hashtageja #donttellthebride, suom. älä kerro morsiamelle, sekä #badbride, suom. tuhma morsian. Kaikki tämä yhdessä sai monet somekäyttäjät paheksumaan Brittenyn mekon muodonmuutosta.

– Minä sanon tämän: hänen häissään ei ole kyse sinusta, totesi eräs tuohtunut kommentoija.

– Toivon, että sinulla oli morsiamen lupa muokata mekkoa, kauhisteli toinen.

– Sinä saisit kenkää morsiusseurueestani, jos tekisit tämän mekolle, jonka valitsin sinulle, vannoi yksi.

Vain väri oli ennalta sovittu

Lopulta itse morsian, Brittenyn sisko, Bailey Gross, tuli kommenttikenttään puolustamaan ystäväänsä ja kertoi morsiusneitojen saaneen itse vaikuttaa siihen, mitä ylleen pukivat. Vain väri oli valittu ennalta.

– Hei, morsian täällä. He valitsivat itse vihreät asunsa. Rakastan sitä, mitä hän teki mekolle, morsian vakuutti.

Niin ikään yli kolme miljoonaa katselukertaa keränneellä toisella videolla Britteny esittelee lopputuloksen. Nainen joutui purkamaan mekon täysin osiin rakentaakseen sen uudelleen kokonaan. Lopulta mekosta lyhenivät niin hihat kuin helmakin, ja kaula-aukosta tuli syvempi.

Moni kommentoija rakasti tuunattua versiota, mutta useiden mielestä mekko oli alkuperäisenäkin kaunis tai jopa kauniimpi. Mitä itse olet mieltälopputuloksesta?

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Britteny julkaisi myös tunnelmia pikkusiskonsa häistä. Videolla näkyy vihreään pukeutuneiden morsiusneitojen yhteiskuva.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.


Lue myös:

    Uusimmat