Mainos

Isän karmea kohtalo: Nielutulehdus johti raajojen amputointiin

Vatsaan kulkeutunut bakteeri muutti isän elämän täysin.

Kahden lapsen isä Kevin Breen on aina ollut terve ja aktiivinen mies, mutta joulupäivänä hän alkoi tuntea olonsa hieman sairaaksi. Nelikymppinen mies ei kuitenkaan pitänyt oireitaan vakavana, kunnes muutama päivä myöhemmin hänet kiidätettiin sairaalaan kovien vatsakipujen vuoksi.

Breen kertoo, ettei olisi koskaan uskonut joutuvansa sairaalaan vatsakipujen vuoksi ja astelevansa sieltä ulos täysin eri ihmisenä. Sairaalareissu muutti miehen elämän totaalisesti.

Elimistö käynnisti oman taistelunsa

Sairaalan kirurgi Elizabeth Steensma kuvailee miestä sairaimmaksi potilaaksi, jota hän on koskaan hoitanut. Sairaalassa olon aikana miehen vatsa alkoi kasvaa ja pingottua, ja kuvaukset paljastivatkin sen täyttyneen nesteellä. Lääkärit epäilivät jonkun elimen puhjenneen, mutta tutkimuksissa ei löytynyt mitään poikkeavaa. Miehen vakavat oireet olivat täysin mysteerein peitossa.

Samaan aikaan, kun lääkärit etsivät kuumeisesti syytä, miehen elimet alkoivat pettää. Breenin elimistö ryhtyi pelastamaan tärkeitä elimiään ja kuljettamaan niihin verta raajoista. Veri pakeni täysin miehen käsistä ja jaloista aiheuttaen niihin kuolion. Amputointi oli ainoa vaihtoehto.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sen jälkeen kun selvisi, että Breenin poika oli kärsinyt vähän aikaa sitten nielutulehduksesta, miehen oireita alettiin tutkia uudelta kantilta. Tutkimuksissa selvisi, että streptokokki oli kulkeutunut miehen kurkusta vatsaan, eikä hänen elimistönsä pystynyt taistelemaan sitä vastaan. Tapaus on äärimmäisen harvinainen, ja Breen on toinen niistä kahdesta miehestä, joilla streptokokki on kulkeutunut kurkusta vatsaan.

Vaikka asiat saivat nopeasti uuden suunnan, Breen yrittää pysyä positiivisena. Hän kertoo, ettei ole katkera, vaan ainoastaan onnellinen ja kiitollinen siitä, että on vielä elossa. Miestä odottaa lähitulevaisuudessa ainakin kolme leikkausta.

– Elämäni on muuttunut lopullisesti. Mutta erilaisen ei välttämättä tarvitse olla huono asia. Se tulee olemaan sellainen, miksi me sen teemme, ja meidän pitää vain ymmärtää se, ymmärtää se lastemme tähden, Breen toteaa.

Influenssakausi jatkuu edelleen, osaatko suojautua siltä oikein? 

13:00

Lähde: Woodtv

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.