Isä päätti osallistua lastensa "pilailuviikkoon" – tehtaili kirjeen hallitukselta ja vei nerokkaalla vedätyksellään koko potin: "Molemmat lapseni panikoivat"

Pojat yllättivät isänsä syntymäpäivämainoksella – mies sai yli 20 000 puhelua 0:48
Pojat ostivat tien varteen mainoskyltin isänsä puhelinnumerolla, jotta ihmiset onnittelisivat häntä tämän syntymäpäivänä. Pila onnistui yli odotusten.

Brittimies päätti tehdä lapsilleen käytännön pilan tehtailemalla ”hallitukselta” saadun kirjeen. Kirjeessä ilmoitettiin, että koronaviruksesta johtuvien rajoitusten päätyttyä koulua käydään viikon jokaisena päivänä. Vedätyksestä kertoo Mirror.

Liam Schewitzin tyttäret Frankie, 8, ja Millie, 11, päättivät pistää pystyyn pilailuviikon. Pahaa-aavistamattomat tyttäret eivät kuitenkaan osanneet odottaa, että heidän isänsä vetäisi pilailun saralla pisimmän korren.

– Nuorimmaiseni on vouhottanut “pilailuviikosta” ja tehnyt meille piloja koko päivän. Hän ei osannut aavistaa, että hänen isänsä on pilailumestari. [Kirjeen seurauksena] Molemmat lapseni panikoivat, ja bonuksena heidän surunsa on tuonut rauhan taloon, Liam kirjoittaa Twitter-päivityksessään, jonka ohessa hän julkaisi kuvan tekemästään kirjeestä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Kirje meni aivan täydestä

Lapset uskoivat isänsä tehtaileman kirjeen täysin. Kirjeeseen oli sisällytetty Ison-Britannian hallituksen logo sekä pääministeri Boris Johnsonin allekirjoitus.

Kirjeen alussa perheitä kiitellään rajoitusten noudattamisesta koronapandemian aikana. Kirjeessä kerrotaan, että siihen mennessä, kun tilanne palautuu normaaliksi, lapset ovat joutuneet olemaan pois koulusta jo yli 50 päivää. Tästä syystä koulujen auetessa lapset opiskelevat 7 päivää viikossa ensimmäisen puolen vuoden ajan.

– Vanhin lapseni lähetti kavereilleen ääniviestejä, joissa kertoi sen olevan pakollista. Tämä on paras päivä ikinä, Liam kirjoittaa.

– Mietin paremman puoliskoni kanssa, miten tapamme aikaa sillä välin, kun lapset ovat koulussa. Pohdiskelemme avoimesti käyntejä tivoleissa ja rannoilla, ennen kuin haemme heidät koulusta, mies kertoo pilan etenemisestä.  

Liam kertoo sanoneensa lapsille, että hallitus lähettää kirjeet perheille porrastetusti, minkä vuoksi heidän ystävänsä eivät ole välttämättä vielä saaneet kirjettä.

– Sitä kylvää mitä niittää. Tervetuloa suuriin liigoihin, Liam julistaa.

Muutkin vanhemmat innostuivat kokeilemaan pilaa

Liamin lapset saivat totuuden selville vasta useiden tuntien jälkeen, kun mies vihdoin paljasti kirjeen pilaksi. Onnistunut vedätys sai muutkin vanhemmat pilailemaan jälkikasvunsa kustannuksella.

– Luin tämän kirjeen kouluikäisille lapsilleni. 10- ja 8-vuotiaat lapseni purskahtivat itkuun ja kutsuivat minua kamalaksi vanhemmaksi. Viisivuotiaani nauroi ja sanoi “Ei, isä!”, yksi henkilö kirjoittaa.

– Lähetin tämän juuri veljelleni ja puolisolleni. Veljentyttöni on ollut viime aikoina palasina ja puolisollani oli helvetillinen kotiopetuspäivä. Tämä on heidän kostonsa. Kiitos, kirjoittaa eräs kommentoija.

Liamin pila on saavuttanut somessa suuren suosion. Hänen Twitter-päivityksensä on kerännyt yli 92 000 tykkäystä. Myös raportit pilan etenemisestä ovat saaneet tuhansia tykkäyksiä.

Lue myös:

    Uusimmat