Isä jäi kaksin vauvan kanssa – keksi nerokkaan niksin nirson lapsen imettämiseksi: "Tyttö näyttää ajattelevan, että tämä ei ole oikein..."

0:50
Videolla toinen isä, joka hänkin pääsi imetyspuuhiin.

LADbible kertoo isästä, jonka nerokas kikka vauvan syöttämiseksi kerää kiitosta sosiaalisessa mediassa.

Mitä tehdä, kun vauvan äiti jättää pienokaisen yksin isän kanssa, eikä lapsi suostu syömään tuttipullosta? Vauvan huijaaminen saattaa olla toimiva keino, osoittaa somessa vauhdilla leviävä video.

Yhdysvalloissa Mississippissä asuva Allen Lamarr Fails Jr. kertoo Facebookissa jakamansa videon yhteydessä jääneensä yksin pikkuvauvan kanssa, kun pienen tytön äiti oli lähtenyt ulos. Nälkäinen lapsi ei suostunut syömään pullosta, joten isän oli otettava luovat keinot käyttöön.

Allen työnsi pullon paitansa alle ja ”imetti” sitten lastaan paitaan tehdystä reiästä. Vauva näyttää varsin epäilevältä, mutta suostuu silti imemään maitoa isänsä rinnasta.

Videosta viraalihitti

 

Jos video ei näy, voit avata sen tästä.

Yksistään Allenin jakama video on tähän mennessä kerännyt yli 82 000 reaktiota, 223 000 jakoa ja 92 000 kommenttia. LADbiblen Facebook-sivujen kautta näyttökertoja on kerääntynyt jo 3,2 miljoonaa.

– Nerokasta! kommentoi eräs nauravien hymiöiden kera.

– Tyttö näyttää ajattelevan, että tämä ei ole oikein, mutta syön joka tapauksessa, toinen ounastelee.

– Tuolla lapsella näyttää olevan mielessään useita kysymyksiä, joita ei juuri tällä hetkellä voi kysyä, komppaa kolmas käyttäjä.

– Hyvää työtä isukki! neljäs onnittelee.

Lähteet: LADbible, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja