Isä etsi naisseuraa kolmelle pojalleen lomamatkalta – lehti-ilmoituksesta tuli hitti, joka tuotti lopulta tulosta

9:56
Mitä rakkaus oikein on – tunnetta vai tiedettä? Aiheesta keskustellaan videolla.

Amerikkalaismiehen lehdessä julkaisema ilmoitus, jolla hän etsi kolmelle aikuiselle pojalleen treffiseuraa perheen lomamatkalta, toi perheelle satoja kiinnostuneita yhteydenottoja ja unohtumattomia kokemuksia, uutisoi Daily Mail.

Joulukuussa Uudessa-Seelannissa huvitti ja ihmetytti amerikkalaisen miehen ilmoitus, jolla hän etsi kolmelle "ihanalle, menestyksekkäälle, komealle, valitettavasti naimattomalle" pojalleen naisseuraa.

28–31-vuotiaat pojat vanhempineen olivat matkustamassa Uuteen-Seelantiin noin kahden viikon lomalle, jonka isä halusi hyödyntää seuran etsintään hänen pojilleen.

Nyt kolme veljestä, Benjamin, Jeremy ja Matthew kertovat, että isän alun perin vitsillä julkaisema ilmoitus todella toi heille treffiseuraa matkalla Uudessa-Seelannissa.

Ilmoitus muodostui nopeasti sosiaalisessa mediassa viraaliksi ja useat mediat ympäri maailmaa uutisoivat siitä – seurauksena oli yli 600 yhteydenottoa kiinnostuneilta naisilta ja perheiltä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Kaikki, jotka tapasimme, vaikuttivat todella mukavilta"

Isä oli julkaissut ilmoituksen salaa pojilta, ja veljeksistä nuorin, Benjamin, kertoo Daily Mailille, että mainoksesta kuuleminen sai heidät ensiksi nolostumaan. Isä sai kuitenkin anteeksi, kun pojat pääsivät tapaamaan mielenkiintoisia, uusia ihmisiä.

– [Uusiseelantilaiset naiset] ovat todella älykkäitä, kilttejä ja ystävällisiä ihmisiä. Me rakastimme heidän aksenttiaan. Heidän kanssaan oli todella hauskaa, kaikki, jotka tapasimme, vaikuttivat todella mukavilta, Benjamin sanoo.

– Luulen, että jatkamme yhteydenpitoa niiden ihmisten kanssa, joita tapasimme. Me todella haluamme palata – se oli niin kaunis maa.

Benjamin huomauttaa, että kahdessa viikossa on todella vaikea rakastua kehenkään. Ainoastaan Matthew tapasi erään naisen, jonka kanssa veli toivoo hänellä olevan jatkoa.

"Se on arvokas kokemus, jota tulemme vaalimaan"

Sen lisäksi, että pojat kävivät yksilötreffeillä, amerikkalaisperhe tapasi yhdessä paikallisia perheitä, jotka olivat vastanneet ilmoitukseen. Perheen isä Neil kehuu myös Uutta-Seelantia ja sen ihmisiä.

– Meillä menee loistavasti, poikani olivat hiukan nolostuneita, mutta he suhtautuivat siihen hyvin ja lopussa ajattelivat sen olevan hulvatonta, Neil sanoo.

Ilmoitus paljastui pojille jo ennen matkaa – somehitiltä ja uutisoinnilta ei voinut välttyä.

– Se oli ehdottomasti uniikki ja mielenkiintoinen tapa tavata ihmisiä. Me saimme tavata niin paljon ihmisiä ja se on arvokas kokemus, jota tulemme vaalimaan – meillä kaikilla oli todella hauskaa, Benjamin kertoo.

Nyt perhe on jo palannut kotiin Yhdysvaltoihin Uudesta-Seelannista, mutta Benjaminin mukaan he edelleen käyvät läpi ilmoitukseen vastanneiden sähköposteja, sillä perhe haluaa vastata kaikille.

Lähteet: Daily Mail, FoxNews

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja