Haussa "6 kovaa P:tä" – Heidin hillitön deitti-ilmoitus leviää somessa: "Reittä pitkin isännän paikka auki!"

Reittä pitkin isännän paikka auki! Suomalainen Heidi etsii isäntää hillittömän Facebook-ilmoituksen avulla.

Nyt Pohjois-Karjalan 28–42-vuotiaat sinkkumiehet kuulolle! Kolmekymppinen maatalon emäntä etsii huumorintajuista, pitkää pinnaa omaavaa isäntää itselleen.

Pohjois-Karjalan Juuan kunnassa asuva Heidi Nevalainen, 33, sai kuningasidean navettatöiden lomassa. Sinkkunainen päätti naputella Facebookin suljettuun sinkkuryhmään oman deitti-ilmoituksensa.

– Väsyneenä tulee neronleimauksia. Ne sanat vain tulivat, ja siinä kirjoittelin tunnin tai pari. Oli oma hauska hetki siinä, ja ajattelin, että pistetään ilmoitus jakoon. Tykkään tehdä asioita huumorin kautta, Heidi kertoo MTV Lifestylelle.

"Se ottikin tulta alleen"

Sinkkuryhmään ilmoituksen pistettyään päätti Heidi jakaa sen omalle Facebook-sivulleenkin.

Heidin deitti-ilmoitukseen on kerääntynyt parissa päivässä jo yli 2 700 reagointia, ja kymmeniä kommentteja. Ilmoitusta on jaettu satoja kertoja.

– Ajattelin, että olisi kavereille nauramista. Se ottikin sitten tulta alleen. Ei ollut tarkoitus, että se lähtee karkaamaan tuolla tavalla.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

"Reittä pitkin isännän paikka auki"

Ei ihme, että ilmoitus on kerännyt huiman vastaanoton, sillä niin värikkäin sanankääntein Heidi kuvailee unelmien isäntäänsä.

Kriteerejä Heidin miehelle:

"Ulkonäkö: ei tarvitse paperipussia päähän 
Kyvyt: 6 kovaa P:tä, puhuu, pussaa, panee, polkee, pelleilee ja painaa. (Emäntää tai töitä, ei niin nöpönuukaa)"

– Reittä pitkin isännän paikka auki! Olethan kiinnostunut tai jopa jo kokenut maatalouden puuhista, traktori pysyy urallaan, sillä emäntä käy kerran syksyssä ja keväässä ojassa, Heidi kirjoittaa.

Mitään vässykkää Heidi ei halua huolikseen, vaan toivoo kumppaniltaan jämäkkyyttä.

– Osaat olla jämerä ja oikeassa paikassa jopa kova luu (minun kanssani, ei minua vastaan, ainakaan liian useasti), en jaksaisi enää yhtään nyhveröä paapottavaksi ja perään vahdittavavaksi. Tapella en osaa, toivottavasti haluat jutella, etkä huutaa asiat halki. Osaat tehdä ruokaa ja pestä pyykkiä, sillä minä tykkään enemmän olla traktorissa kun keittiössä. Yhdessä kumpaisenkin tekeminen on vielä hauskempaa! 

"Itsetuntoni on rautaa "

Heidiltä löytyy myös tervettä itsetuntoa.

– Olen itse 33-vuotias, ja vartalonrakenteeltani joka suuntaan muodokas ja pehmeä. Minun itsetuntoni on rautaa ja kannan tätä kroppaa ylpeästi. Enemmän ehkä itsekritiikkiä löytyy sen suhteen, mitä suusta tulee päästettyä ulos. (Useasti kuultua: Sanoinko mä sen ääneen?), ilmoituksessa todetaan.

Huumorintajuinen nainen halua rinnalleen myös huumorin itsekin hallitsevan miehen.

– Kropasta löytyy myös voimaa. Tykkään napata miehiä hartioille ja tehdä kevyitä kyykkyjä. Kädenväännössä häviän sitten jopa 10-vuotiaille. Toivottavasti sinulla on huumorintajua tai pitkää pinnaa, sillä itsehän luulen olevani suurikin stand up -koomikko, Heidi sanailee.

" Jos sinun pitää saada metsästää..."

Mies saisi Heidin mukaan olla myös hieman yllytyshullu.

– Allekirjoittaneen ehkä erikoisin piirre on se, että hän käy tuulella, minkä ovat aamulla planeettojen asennot määritelleet. Eli suositeltavaa vävyehdokkaalta on olla mukaan temmattavissa ja vähän yllytyshullu, kun niitä ideoita pittää ihan aina vaan päästä testaamaan. Silloin ylimääräinen käsipari, osaava ensiapuhenkilö tai insinööri nro2. on mukavaa seuraa. 

"Jos sinun pitää saada metsästää, osta pyssy ja metsän puput leikkivät kanssasi."

Ja pelureille tiedoksi: mitään pelejä Heidi ei lähde pelaamaan.

– En osaa leikkiä sitä "ole vaikeasti tavoiteltavaa", jos sinun pitää saada metsästää, osta pyssy ja metsän puput leikkivät kanssasi, Heidi tylyttää.

"Miehet hitaita syttymään"

Heidin mukaan alkuun hän sai paljon kommentteja lähinnä naisilta, jotka ihailivat hauskaa ilmoitusta.

– Vastaanotto oli positiivinen. Naiset kommentoineet heti, että onpa hauska ja hyvä, tuollaisia ilmoitusten pitäisi ollakin. Miehiltä ei meinannut tulla viestiä ollenkaan, mutta he vain lämpenivät hitaammin. Eilen illalla alkoi sitten tulla viestiä miehiltäkin. Miehet vain ovat oikeasti hitaita syttymään, Heidi nauraa.

Onko viestittelijöiden joukossa potentiaalista kumppaniehdokasta?

– On muutamia potentiaalisia. Joidenkin kanssa on viestitelty pitkäänkin. Treffejä ei ole vielä sovittu, mutta avoimin mielin eteenpäin. Mielellään tutustun ihmisiin, ja uskon livetapaamiseen enemmän kuin viestittelyyn. Silloin pystyy paremmin tutustumaan, ja toisen persoona tulee paremmin esille, Heidi toteaa.

Katso myös videolta, millaisia neuvoja lapset antaisivat deittailuun.

4:11

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja