Isä etsii lehti-ilmoituksella naisseuraa kolmelle pojalleen: "Jokin tässä soittaa hälytyskelloja…"

Tänne et halua lomallasi joutua – 10 vaarallisinta paikkaa maailmassa 5:24
Lomakohde harkinnassa? Näihin kymmeneen vaarallisimpaan kohteeseen et välttämättä halua joutua.

Uudessa-Seelannissa on huvittanut ja ihmetyttänyt ulkomaalaisen miehen ilmoitus, jolla hän etsii kolmelle aikuiselle pojalleen naisseuraa, kertoo New Zealand Herald.

Amerikkalainen mies etsii lehti-ilmoituksella kolmelle pojalleen seuraa Uudesta-Seelannista, jonne perhe on suuntaamassa alle kaksi viikkoa kestävälle lomalle.

– Hei vanhemmat. Me olemme Yhdysvalloista (Oregonista) tulossa vierailemaan kauniiseen maahanne, mies aloittaa uusiseelantilaisessa sanomalehdessä, New Zealand Heraldissa julkaistun ilmoituksen.

– Vaimollani ja minulla on kolme ihanaa, menestyksekästä, valitettavasti naimatonta poikaa ikäväliltä 28–32 vuotta. Emme odota, vaan toivomme, että voisimme esitellä poikamme mukaville uusiseelantilaisille tyttärille.

Ilmoituksessa isä kertoo, että he saapuvat maahan 26. joulukuuta ja lähtevät 7. tammikuuta. Jos joku haluaa hänen aikuisten poikiensa kanssa sokkotreffeille, voi isään ottaa yhteyttä sähköpostitse.

– Vähintäänkin saisimme nolata poikamme ja jos totta puhutaan, me saamme siitä hiukan nautintoa, mies jatkaa.


Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

"He ovat todennäköisesti edelleen sinkkuja, koska..."

Useat uusiseelantilaiset ovat jakaneet miehen ilmoitusta sosiaalisessa mediassa. New Zealand Heraldin jakamasta julkaisusta on tykännyt jo tuhansia ihmisiä ja julkaisu on kerännyt satoja kommentteja.

– Jokin tässä soittaa hälytyskelloja… Kolme poikaa, kaikki yli 28-vuotiaita… Kaikki sinkkuja… Lomailemassa isän ja äidin kanssa… Juoskaa naiset, juoskaa, yksi kommentoi julkaisua.

– He ovat todennäköisesti edelleen sinkkuja, koska heidän vanhempansa jatkavat heidän rakkauselämäänsä puuttumista, toinen kommentoi.

Moni on arvellut, että miehille haluttaisiin oleskelulupa maahan. Jotkut taas epäilevät, että kyseessä on veto tai haaste.

– Ilmoittakaa minut mukaan. Olen varma, että he haluavat oleskeluluvan täältä, mutta minä haluan oleskeluluvan sieltä [Yhdysvalloista], vaihtarit, kolmas sanoo.

Lähteet: New Zealand Herald, Facebook 

Lue myös:

    Uusimmat