IS: Levillä juhlittiin mökillä monta päivää putkeen: Tuloksena 9 koronatartuntaa – sairaanhoitopiiri paljasti paikan nimen

Lapin Levillä on paljon uusia koronatartuntoja – Markku Broas haastattelussamme: Puolet tartunnoista on todettu matkailijoilla 5:47
Lapin Levillä on paljon uusia koronatartuntoja – Markku Broas: Puolet tartunnoista on todettu matkailijoilla

Kittilän Levillä majoitusliike Villa Gurussa on juhlittu 3.–7.3. välisenä aikana joka iltana juhlat, joihin on osallistunut yhteensä kymmeniä henkilöitä, kertoo Ilta-Sanomat.

Juhlijat ovat olleet Ilta-Sanomien mukaan monen ikäisiä ja kotoisin eri puolilta Suomea. Juhlat ovat jatkuneet aamuyöhön asti.

Nyt Lapin sairaanhoitopiirin infektioiden torjuntayksikkö tiedottaa, että kyseisenä ajankohtana Villa Gurussa majoittuneet tai oleskelleet ovat voineet altistua koronavirukselle.

Tähän mennessä tartuntoja on jäljitetty yhdeksän ja altistuneita on tavoitettu 12. Kaikkien paikalla olleiden henkilöllisyys ei ole Ilta-Sanomien mukaan selvillä.

Ilta-Sanomien haastatteleman Lapin sairaanhoitopiirin infektioylilääkäri Markku Broaskehottaa kaikkia Villa Gurussa vierailleita käymään koronatesteissä .

– Olisi tärkeää, että myös oireettomat henkilöt hakeutuisivat koronatesteihin, Broas totesi Ilta-Sanomille.

Lapin sairaanhoitopiirin infektioylilääkäri huolissaan etelän hiihtolomalaisista 3:49
Infektioylilääkäri Markku Broas oli jo helmikuussa huolissaan Lappiin matkaavista lomalaisista.

Lue myös:

    Uusimmat