IS: Elina Kiikon paino putoaa edelleen – Kanerva huolissaan

Ilkka Kanervan kihlattu Elina Kiikko on jo vaarallisen laiha, vaikka nainen yrittää kovasti nostaa painoaan.

Elinan oli noin vuosi sitten tarkoitus pitää pieni dieetti ja laihtua vain viisi kiloa, mutta toisin kävi. Kiikko kertoi heinäkuussa Me Naiset -lehden haastattelussa laihtuneensa vahingossa muutamassa kuukaudessa hurjat 15 kiloa. Vielä syyskuussa Kiikko vakuutti MTV3.fin Viihdeuutisille saaneensa laihtumisen kuriin, mutta tilanne on jälleen muuttunut. Ilta-Sanomien haastattelussa Elina kertoo jälleen laihtuneensa.

– Painoni vain putoaa. Ilkkakin on jo huolestunut. Olen kuusi kiloa ihannepainoani laihempi. Kun Ilkka näki minut muutaman viikon työmatkan jälkeen, hän huusi apua, sillä olen hänen mielestään liian laiha, Kiikko kertoo lehdelle.

Jo syyskuussa Kanerva kommentoi MTV3.fin Viihdeuutisille vahtivansa kihlattunsa syömisiä ja olevansa hänen hoikkuudestaan huolissaan:

– Tämmönen lukujenvalvomislääkäri näkee selvästi, että ei mahdottomuuksiin pidä mennä, sillä alkaa helposti olla terveyden kannalta todella vakavasti otettavia vaikutuksia, Kanerva kommentoi syyskuussa.

Ilta-Sanomille Kiikko kertoo yrittäväns lihottaa itseään syömällä tasaisesti kahden tunnin välein, mutta ongelmana on se, että hänellä ei ole nälkä, eikä nainen näin ollen pysty syömään niin usein. Kiikko on kuitenkin ottanut tilanteen vakavasti ja toivoo lääkärin avulla saavansa painonsa nousemaan.

(MTV3)

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja