Mainos

IS: Anu Saagim eron jälkeen: Tavallaan Robin on elänyt ilman Ristomattia koko elämänsä

Anu Saagin kertoo Ilta-Sanomissa siitä, miten perheen elämä on sujunut hänen ja Ristomatti Ratian eron jälkeen. 

Anu Saagim ja Ristomatti Ratia jättivät eropaperit viime helmikuussa. Avioero myönnettiin heti, koska pari oli asunut jo vuosia erillään. Ratia asui ja työskenteli Helsingissä, kun taas Saagim asuu Tallinnassa ja toimii päätoimittajana. 

Saagim ja Ratia ehtivät pitää yhtä 25 vuoden ajan, ja heille syntyi yksi lapsi, nyt 17-vuotias Robin-poika.

Robin asuu äitinsä kanssa Tallinnassa. 54-vuotias Saagim kertoo Ilta-Sanomille, että erillään asuminen on vaikuttanut myös isän ja pojan suhteeseen.

– Tavallaan Robin on elänyt ilman Ristomattia koko elämänsä. Totta kai isänsä on käynyt mahdollisimman usein poikaansa katsomassa ja he pitävät jatkuvasti yhteyttä, Saagim toteaa haastattelussa. 

Eron yhteydessä pari jakoi myös omaisuutensa. Jako sujui Saagimin mukaan hyvin, sillä molemmat saivat pitää asiat, joita rakastavat. 

– Ristomatti piti firman sekä Helsingin-kodin. Koska Robin on kasvanut ja viettänyt lapsuutensa sekä vapaa-ajat Saarenmaalla, Ristomatti piti itsestäänselvyytenä, että paikka jää meille. 

– Ristomatille Robin on tärkeä, ja olen äärimmäisen kiitollinen, että saimme pitää Saarenmaan, Saagim kiittelee Ilta-Sanomissa.

Saagim ja Ratia jättivät eropaperit yhdessä ja sulassa sovussa. Ratia kertoi helmikuussa MTV.fille, että parin välit ovat varsin hyvät. 

– Välit Anun kanssa ovat myös hyvät. Toivottavasti ovat vielä tämän jälkeenkin, sillä hän kielsi minua antamasta lausuntoja, Ratia hymähti tuolloin. 

– Tunnelmat ovat hyvät. Harvoin sitä tässä iässä pääsee poikamieheksi.

Lähde: Ilta-Sanomat

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.