Intohimoisen pelaajan morsian hankki hääkakkuun osuvan koristeen – kaikkia ei naurattanut: "Tuollainen riittää rikkomaan avioliiton"

Meksikolaisen hääparin videopeliteemainen hääkakku nousi somehitiksi koristeensa vuoksi, kertoo Fox News.

Perla Blanco ja Gerardo Martinez menivät naimisiin heinäkuussa. Neljä vuotta seurustellut pariskunta juhli häitään Monterreyssa Meksikossa ystävien ja perheen kesken. 

Häissä vieraana ollut Leonardo Aceves julkaisi TikTok-tilillään elokuussa pariskunnan hääkakusta videon, josta tuli somehitti. Kakun päällä oleva koriste kuvaa tilannetta, jossa sulhanen istuu puku päällä tietokoneen ääressä pelaamassa Call of Duty: Warzone -peliä morsiamen katsoessa häntä tuimana hänen selkänsä takana.

Kaikkia ei naurattanut

Videota on kuukauden aikana katsottu yli 7,8 miljoonaa kertaa. Koriste näyttää riemastuttaneen monia, mutta sen kuvaama tilanne on herättänyt jonkin verran paheksuntaakin.

– Näen heillä edessään surullisen tulevaisuuden, joku harmitteli.

– Uskokaa tai älkää, mutta tuollainen [tilanne] riittää rikkomaan avioliiton. Surullista, mutta totta. Olen siitä elävä todiste, toinen kertoi.

– Hauska ja söpö! Kyseessä on heidän tärkeä päivänsä, en ole täällä tuomitsemassa. Sehän on vain kakkukoriste! totesi joku.

– Minusta tuo on hulvaton! Jotkut olisivat kyllä huumorintajun tarpeessa, kommentoi kolmas.

– Tämä on paras koskaan näkemäni kakkukoriste! Onnea ja kaikkea hyvää teille! toivotteli neljäs.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Koristeen oli tarkoitus olla persoonallinen ja hauska

Perla antoi Fox Newsille haastattelun. Hän kertoo hääsuunnitteluihin osallistuneiden ystäviensä ehdottaneen tuollaista kakkukoristetta.

– Sen oli tarkoitus olla hauska, joten kysyin Gerardolta, sopisiko se hänelle. Halusimme persoonalliset häät, hän kertoo.

– Gerardolle tietokonepelit ovat rakas harrastus ja koronalukujen alettua kasvaa päätimme olla enemmän kotona. 

Call of Duty on yksi Gerardon suosikkipeleistä.

– Tiedostamme myös, että koriste ei kaikkien mielestä välttämättä ole hauska. Etenkään niiden mielestä, jotka uskovat liittomme ehkä kariutuvan sen vuoksi. Gerardo kuitenkin pyörittää omaa yritystä ja tämä on hänelle välillä tapa päästä irti työasioista. Minusta on hauskaa, kun hän voittaa ja juhlimme noita voittoja yhdessä kuten voittojamme myös tosielämässä, hän selittää

Perlalla on kolme isoveljeä. Tietokonepelit ovat tulleet tutuiksi. Hän pelaa itse joskus Call of Duty:n mobiiliversiota kännykällä.

Koriste ansaitsi tulla nähdyksi

Kakkukoristeen saama suosio tuntuu tuoreesta avioparista hyvältä. He kiittävät videon nettiin ladannutta ystäväänsä Leoa sekä kakkukoristeen suunnittelija Raquel Sotoa.

Leon mielestä koriste oli oikein hauska ja luova. Hän halusi kaikkien näkevän sen.

– Mielestäni tuo on jotain, mitä kaikki videopelaajat rakastaisivat.

Leo lisää vielä, että hänestä avioliitossa on tärkeää löytää sellaisia asioita ja harrastuksia, joista molemmat pitävät. Siten nuo kiinnostuksen kohteet voi jakaa pitkässä suhteessa.

Katso myös: Muistatko? Tällainen oli prinssi Harryn ja Meghan Marklen hääkakku!

Lisää paljastuksia kuninkaallisista häistä! Tällainen on prinssi Harryn ja Meghan Marklen hääkakku 0:43

Lue myös:

    Uusimmat