Pari hankki hääpäivästään tatuoinnit etukäteen – juhlapäivä peruuntuikin koronaviruksen vuoksi: "Jos tälle ei naura, sitten itkee"

Brittipari tatuoi ihoonsa ennenaikaisesti hääpäivämäärän, jota ei koskaan tullutkaan.

Tämä pari juhli hääpäiväänsä hieman liian aikaisin! Francis Donald, 26, ja Fionnuala Kearney, 24, olivat jo vuosia sitten päättäneet avioitua lokakuussa 2020, kertoo Tyla. Koronavirus kuitenkin pani kapuloita rattaisiin.

Ottivat tatuoinnit jo vuonna 2019 

Brittiparin aikeena oli ollut astella avioon 16. lokakuuta 2020. Ollessaan vuonna 2019 lomalla Turkissa he päättivät spontaanisti viimeisenä iltanaan juhlistaa tulevia häitään, kertoo Ladbible.

Pari päätti tatuoida hääpäivän ihoonsa roomalaisina numeroina. Alkoholilla oli osuutta asiaan.

– Kävelimme tatuointipaikan ohi ja olimme pienessä huppelissa, joten ajattelimme, että on mahtava idea hankkia yhteensopivat tatuoinnit. Se on huvittavaa, koska olimme erityisen tarkkoja varmistaessamme, että roomalaiset numerot olivat oikein, Fionnuala kuvailee.

Olettivat aluksi, että koronavirus ei vaikuttaisi häihin

Pari on ollut yhdessä vuodesta 2015 ja suunnitellut myös hääpäiväänsä vuosia. Fionnuala osti hääpuvunkin jo vuonna 2018. Alkuvuonna 2020 vaikutti edelleen siltä, että häät pidettäisiin.

– Toki olin ajatellut [korona]virusta ja sen mahdollisia vaikutuksia, mutta koska häämme olivat niin kaukana lokakuussa, en ajatellut, että se vaikuttaisi meihin.

Fionnuala kuitenkin päätti ottaa ajoissa yhteyttä hääpaikkaan. Kaksikon järkytykseksi paikka kuitenkin ilmoitti, että hääjuhlaa täytyisi koronasäännösten vuoksi lykätä aina vuoteen 2021 asti.

Pari kertoi ennenaikaisista tatuoinneistaan jo toukokuussa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Olin tietysti murtunut, mutta tajusimme vasta jälkeenpäin tatuointiasian, Fionnuala sanoo.

"Jos tälle ei naura, sitten itkee"

Aluksi pari suri vain siirtyviä häitään, mutta eräänä päivänä huomio kiinnittyi kummankin käsivarressa sijaitsevaan tatuointiin. Francis ja Fionnuala ymmärsivät, että jo kauan paikallaan olleet ihokuvat kertovat nyt päivästä, jota ei edes tulisi.

– Jos tälle ei naura, sitten itkee, Fionnuala toteaa.

 – Minulla on pari pientä, hassua tatuointia, jotka olen ottanut humalaisilla lomillani, joten en ollut turhan järkyttynyt, mutta tämä [tatuointi] todella oli kirsikka kakun päällä. Ei tässä tilanteessa voi kuin nauraa.

Uusi hääpäivä on vuonna 2021

Uusi hääpäivä on nyt sovittu huhtikuulle 2021, vaikka Fionnuala  kuvaakin paikan, bändin ja muiden järjestelyjen siirtämistä "painajaiseksi".

– Lopulta oli pakko valita arkipäivä, mikä ei ollut ideaalia, mutta muita vaihtoehtoja ei ollut, Fionnuala sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat