Saksalaisnainen halusi kostaa ex-rakkaalleen – järjesti käsittämättömät feikkihäät: "Olet löytänyt pikkumaisuuden uuden tason"

Sarah Vilard, 24, päätti järjestää hulppeat feikkihäät kostaakseen ex-rakkaalleen.

Mitä sinä tekisit saadaksesi ex-rakkaasi huomion? Harva menisi yhtä pitkälle kuin tämä saksalaisneito: nainen järjesti tekohäät voidakseen kostaa exälleen, kertoo New York Post.

Pukeutui morsiuspukuun, vuokrasi häätilan ja palkkasi jopa sulhasen

Sarah Vilardin, 24, feikkihäät keräsivät suosiota TikTokissa: jo vuosia sitten ideoimassaan tempauksessa hän oli pukeutunut upeaan morsiuspukuun ja piteli kädestä "sulhasta", joka todellisuudessa oli vuokrayrityksen työntekijä.

– Jep, olen hullu, Sarah kirjoitti videonsa kuvatekstissä.

Keksi "hääidean" eron jälkeen

Sarah erosi ex-kumppanistaan jo vuonna 2019. Pian eron jälkeen hän alkoi punoa suunnitelmaansa tekohäistä. Sarah vuokrasi "juhlia" varten kartanon ja pestasi ystävänsä morsiusneidoiksi.

Kuvat hän jakoi tuolloin Instagramissa, missä ex-rakas varmasti näkisi ne.

Feikkihäät nousivat suosioon TikTokissa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Hän näki ne Instagramissa ja tekstasi minulle..."

Ajatuksena ei suinkaan ollut lämmitellä suhdetta uudelleen, vaan vain kostaa miehelle. Sarahin mukaan idea myös toimi: ex todella kiinnostui valehäistä.

– Hän näki ne Instagramissa ja tekstasi minulle seuraavana päivänä ja hätääntyi, koska ajatteli, että olen pettänyt häntä, kun olimme vielä yhdessä, Sarah kuvailee.

– Asia ei tietenkään ollut niin. Mutta hän tuli meille ja halusi puhua minulle kaiken sen jälkeen. En ollut kiinnostunut.

Sarah poisti miehen someseuraajistaan ja lakkasi pitämästä yhteyttä häneen.

Myöhemmin Sarah jakoi myös exänsä lähettämän viestit, joissa hän syyttää Sarahia pettämisestä.  Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

 "Lol, olet löytänyt pikkumaisuuden uuden tason"

Jaettuaan häämuistonsa TikTokissa Sarah keräsi pian miljoonia katsojia. Moni piti suunnitelmaa sekä järjettömänä että nerokkaana.

– Pidän siitä, miten sitoutunut olet hulluuteen, yksi kommentoija kehuu.

– Lol, olet löytänyt pikkumaisuuden uuden tason. Onnea, toinen sanoo.

– Nainen, sinä menit liian pitkälle! Mutta kiva aviomies, olisit pitänyt hänet, kolmas sanoo.

Sarah on sinkku.

Katso myös: Tämä kosinta on ikuinen! Bruno päätti kosia naisystäväänsä Patriciaa taatusti ainutlaatuisella tavalla – nimittäin tatuoinnilla:

Lue myös:

    Uusimmat