Karen todellakin yllätti vieraat häissään – näin kävi hääkampaukselle

Karen yllätti hääseurueensa leikkaamalla pitkät kutrinsa kesken häiden.

Jokainen toivoo hääpäivästään ikimuistoista. Karen Olano keksi tehdä kesken juhlallisuuksia totaalisen muodonmuutoksen: hän leikkasi pitkän tukkansa pois kesken juhlallisuuksien, kertoo Insider.

"Se, että hiukseni olisivat ylhäällä nutturalla, ei ole oikein tyyliäni"

Muotisuunnittelijana työskentelevä Karen asuu Filippiineillä. Hän suunnitteli oman hääpukunsa ja myös morsiusneitojen puvut. Häihin oli kuitenkin keksittävä myös jotakin muuta.

– En niinkään halunnut tehdä jotakin epätavallista, enemmän minulle oli tärkeää tuntea oloni omaksi itsekseni hääpäivänäni. Ja se, että hiukseni olisivat ylhäällä nutturalla, ei ole oikein tyyliäni, Karen kuvailee.

Ennen häitä Karenin hiukset olivat kasvaneet huikean pitkään mittaan. Seremoniaa varten tukka kiharrettiin hennosti ja jätettiin auki.

Sanoivat "tahdon" – sitten lähti tukka

Karen ja hänen miehensä Jeremy Uy sanoivat "tahdon". Kun häävieraat suuntasivat juhlapaikalle, Karen istahti hääkampauksenkin valmistelleen kampaajansa tuoliin. Tämä leikkasi Karenin hiukset kepeään polkkamittaan.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Karen ei epäröinyt hiusten leikkaamista lainkaan.

– Halusin sen olevan oikeaa ja autenttista. En halunnut teeskennellä itselleni lyhyttä tukkaa, tai leikata sitä valmiiksi lyhyeksi ja sitten käyttää hiuslisäkkeitä, jotta tukka näyttäisi pitkältä seremonian aikana, Karen kuvailee.

"He sanoivat, että eivät ole nähneet kenenkään aiemmin tekevän näin"

Häissä oli vieraina vain lähimpiä perheenjäseniä. He eivät suuresti järkyttyneet: moni osasi odottaa Karenilta jotakin omalaatuista.

– Luulen, että se oli miellyttävä yllätys ja viihdyttävä asia kaikille, he sanoivat, että eivät ole nähneet kenenkään aiemmin tekevän näin, Karen sanoo.

Katso myös: Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti – ammattilaisen vinkit!

Näin värjäät hiukset kotona onnistuneesti – ammattilaisen vinkit 5:06

Lue myös:

    Uusimmat