Intialainen kiinteistönvälittäjä teki kodistaan Trumpin palvontaan omistetun temppelin – superfani on suorittanut rituaaleja presidentille jo vuosia: "Hän on ollut niin hyvä minulle"

2:17
Video: Intialainen Bussa Krishna palvoo Yhdysvaltain presidentti Trumpia – kotitalo on muuttunut temppeliksi, jossa suoritetaan rituaaleja Trumpin terveyden suojaksi

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump saa kritiikin lisäksi myös runsaasti ihailua ympäri maailmaa. Intian Jangaonissa, Telanganan osavaltiossa, on yksi superfani, joka kirjaimellisesti palvoo presidentti Trumpia.

Intialainen Bussa Krishna on pystyttänyt kotiinsa muovisen, elävän kokoisen presidentti Donald Trumpia esittävän patsaan.

Pihassa seisova patsas on paraatipaikalla: se seisoo korokkeella, jonka juureen Krishna asettelee kukkia ja suorittaa presidenttiä siunaavia rituaaleja. Krisha siunaa patsasta muun muassa suitsukesavulla ja maidolla.

Bussa Krishna kertoo uutistoimisto Reutersille palvoneensa Trumpia nyt neljä vuotta – siitä saakka, kun presidentti ilmestyi hänen uneensa.

Presidentti ilmestyi uneen

Kiinteistönvälittäjänä työskentelevä Krishna sanoo, että näyn jälkeen hänellä on ollut erittäin hyvä tuuri. Niin hyvä, että hän on päätynyt muuttamaan hiljalleen kotinsa Trumpin ihailuun omistetuksi temppeliksi. Hän kertoo kantavansa presidentin kuvaa kaikkialle mukanaan.

– Ennen jokaista työtehtävää rukoilen hänen puolestaan. Hän on ollut niin hyvä minulle, ja sen takia pystytin patsaan. Joka perjantai paastoan Trumpin pitkän elämän puolesta, Krishna kertoo.

Myös presidentti Trump tunnetaan kiinteistöbisneksestä ennen politiikkaan lähtemistä.

Ystävät tukevat

Krishnan ystävä Ramesh Reddy kertoo, että kylässä jännitetään, aikooko presidentti pysähtyä Krishnan talossa ollessaan Intiassa valtiovierailulla ensi viikolla.

– Kyläläiset ovat onnellisia, että Yhdysvaltain presidentin patsas on pystytetty. Krishna tulee olemaan todella iloinen, jos Trump vierailee hänen kodissaan, Reddy sanoo.

Yhdysvaltain presidentti Trump on tulossa tapaamaan Intian pääministeri Narendra Modia ensi viikon alussa Intiaan. Presidentin on määrä vierailla muun muassa Mahatma Gandhin synnyinkaupungissa Ahmedabadissa ja pääkaupungissa Delhissä. Vierailua noin päivän automatkan päässä olevaan Telanganaan ei ole ainakaan virallisessa vierailusuunnitelmassa. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.