Instagram-sovellus nyt myös Windows 10:lle

Instagram julkaisi sovelluksestaan viime viikolla hieman yllättäen Windows 10 -version. Aivan kuten vanhempi Windows Phonen Instagram, myös Windows 10:n Instagram on virallisesti vielä beta-vaiheessa. Sovellus ehti kuitenkin jo viime viikonloppuna saada ensimmäisen päivityksen, joka toi muutamia uusia ominaisuuksia sekä parantuneen vakauden.

Instagramin universaali Windows 10 -sovellus on useiden raporttien perusteella vielä jokseenkin epävakaa ja herkkä kaatumaan, minkä vuoksi sillä onkin vielä beta-merkintä. Tekijät toivovat käyttäjiltä runsaasti palautetta, ja palautetta voikin lähettää puhelinta ravistelemalla, kun sovellus on käytössä. Ensimmäinen päivitys korjasi ongelmia jonkin verran, mutta epävakautta on edelleen havaittavissa. Suunta on silti parempaan, ja onhan kyseisen sovelluksen julkaisu ylipäänsä positiivinen uutinen Windows 10 -käyttäjille.

Windows 10:lle tehty Instagram beta on käännetty Applen laitteille tarkoitetusta iOS-versiosta, eli sen ulkoasu käytännössä vastaa iPhone-versiota ja ominaisuuksia on runsaasti. Esimerkiksi uusimmille iPhone-malleille tarkoitettu 3D Touch -valikko tulee Windowsilla esiin pitkällä painalluksella.

Tässä vaiheessa Instagramin Windows 10 -versio on saatavilla vain puhelimille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja