Inhoatko lumitöitä? Kokeile näitä niksejä!

Vaikka kulunut talvi ei ole tarjonnut lunta edellisten vuosien mittaan, teettävät lumityöt kuitenkin hikikarpaloita monessa pihassa. Kokeile näitä niksejä, joiden avulla selviät helpommalla kolan heiluttelusta.

Tiesitkö, että lumitöitä tekemällä kulutat yhtä paljon kaloreita kuin hikisellä spinning-tunnilla? Jos kuntoilun sijaan haluat päästä helpommalla, kokeile näitä niksejä!

Kynttilää lumikolaan

Hiero kynttilää tai pieni määrä ruokaöljyä lumikolan molemmin puolin, niin lumi ei tartu kiinni ja luistaa helpommin. Myös suksivoiteesta voi olla apua.

Portaat puhtaaksi?

Harvoin käytetyt portaat, kuten mökki- tai saunaportaat, saa pidettyä helpommin puhtaana suuren pressun avulla. Lumi valuu alaspäin, minkä lisäksi voit mökille saapuessasi heittää lumet kauemmas kertaheitolla.

Myös yöllä satavan lumen saa kätevästi pois pressun avulla. Muista kuitenkin varoittaa kaikkia pressusta kunnolla, sillä peittyessään se on liukas ja voi olla vaarallinen.

Panosta laitteisiin!

Niin selkäsi kuin hermosikin kiittävät, jos panostat kunnollisiin laitteisiin. Esimerkiksi lumilinko on loistahankinta perheeseen, jossa vihataan lumitöitä.

Muista kotitalousvähennys!

Voit myös suosiolla unohtaa rehkimisen ja käyttää ostovoimaa – myös lumi- ja auraustyöt kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin.

(MTV-LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat