Ilkka Kanervan sairausloma jatkuu toistaiseksi: "Seuraan tästä huolimatta ulkopoliittisen tilanteemme kehitystä tarkkaan"

Ilkka Kanerva kertoo Twitterissä, että hänen sairauslomansa jatkuu toistaiseksi.

Eduskunnan pitkäaikaisimman kansanedustajan, puolustusvaliokunnan puheenjohtajan Ilkka Kanervan,74, sairausloma jatkuu toistaiseksi.

Puolustusvaliokunnan pöytäkirjojen mukaan Kanerva on ollut viimeksi läsnä valiokunnan kokouksessa 22. helmikuuta eli liki kaksi kuukautta sitten.

– Seuraan tästä huolimatta ulkopoliittisen tilanteemme kehitystä tarkkaan, Kanerva kirjoittaa tviitissään.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä

Kanervan mukaan "tänään julkaistu selonteko on tärkeä askel Suomen turvallisuuspoliittisten ratkaisujen kannalta". 

– Eduskunnalla edessään historiallisen tärkeitä päätöksiä, hän toteaa.

Lue lisää historiallisesta selonteosta:

Poissaolot herättivät kummastusta

Kanervan poissaolot herättivät huomiota eduskunnassa maaliskuun loppupuolella. Sen lisäksi, että kokoomuksen kansanedustajaa ei oltu nähty eduskunnassa, mies ei ollut paistatllut pitkään aikaan julkisuudessakaan. 

Kansanedustajan poissaolo herätti ihmetystä etenkin siksi, että Kanerva on puolustusvaliokunnan puheenjohtaja, jolta media on halunnut kysyä kommentteja Venäjän hyökkäyssotaan sekä Euroopan muuttuneeseen turvallisuustilanteeseen liittyen.

Tuolloin Kanerva halusi katkoa huhuilta siivet ja ilmoitti niin ikään Twitterissä olevansa sairauslomalla, joka siis saa nyt edelleen jatkoa. 

Etyjin kunnianpuheenjohtaja Kanerva Ukrainan kriisistä:"Ei kannata vähätellä, eikä pitää pelkkänä retoriikkana" 1:02
Näin Etyjin kunnianpuheenjohtaja Ilkka Kanerva kommentoi Ukrainan kriisiä tammikuussa: "Ei kannata vähätellä, eikä pitää pelkkänä retoriikkana".

Lue myös:

    Uusimmat