Ilkka Kanerva kommentoi poissaoloaan: Seuraa Ukrainan tilannetta sairauslomaltaan "herkeämättä"

Ilkka Kanerva kertoo olevansa sairauslomalla. 

Hän kommentoi seuraavansa turvallisuuspolitiikkaa sairauslomasta huolimatta.

– Olen tällä hetkellä sairaslomalla, mutta seuraan herkeämättä Ukrainan tilannetta ja turvallisuuspolitiikan käänteitä. Tärkeä keskustelu Suomen turvallisuuden vahvistamiseksi on käynnissä, hän kertoo Twitterissä.

Eduskunnan pitkäaikaisimman kansanedustajan, puolustusvaliokunnan puheenjohtajan Ilkka Kanervan, 74, poissaolot ovat herättäneet huomiota. MTV Uutisten tietojen mukaan valiokunnan johtotyötä on jo järjestelty uusiksi.

Kokoomuksen kansanedustaja Kanerva on ollut paljon poissa sekä eduskunnasta että laajemminkin julkisuudesta etenkin tämän vuoden aikana. Kanervan poissaolo on kiinnittänyt huomiota, sillä puolustuspolitiikan asiantuntija ja arvovaltaisen valiokunnan puheenjohtaja olisi esimerkiksi kysytty haastateltava Ukrainan sotaan ja Suomen tuleviin turvallisuusratkaisuihin liittyen.

Puolustusvaliokunnan pöytäkirjojen mukaan Kanerva on ollut viimeksi läsnä valiokunnan kokouksessa 22. helmikuuta eli hieman yli kuukausi sitten.

Etyjin kunnianpuheenjohtaja Kanerva Ukrainan kriisistä:"Ei kannata vähätellä, eikä pitää pelkkänä retoriikkana" 1:02
Näin Etyjin kunnianpuheenjohtaja Ilkka Kanerva kommentoi Ukrainan kriisiä tammikuussa: "Ei kannata vähätellä, eikä pitää pelkkänä retoriikkana".

Lue myös:

    Uusimmat